Maple on nyt astutettu sitten uudelleen..tämä on neidin viimeinen yritys ja tällä kertaa onni kolahti SY Vaahtopallon Nikolaille joka sai tämän mainion akkasen vierailulle. Pariskunta vietti muutaman yön yhdessä ja laskettu aika onkin sitten tuossa vkon 24 loppupuolella.

Neitokainen meni suoraan sulhon luokse kiinnostuneena mutta sulho ujosteli aluksi. Tulivat hyvin juttuun ja Nikolaita kyllä kiinnosti moinen neito sitten kun kaapin ovet oli suljettu ja uteliaat katseet vaipuneet muille maille. Toivottavasti pariskunta sai jotakin aikaiseksi. Nikolai on todella suloinen herra. Ruskea väriltään ja ihan vaahtopallojen linjan näköinen. Pariskunnalle tulisi varmasti mielettömän suloisia ja superkesyjä vauvasia!

Maple on syönyt ja oikeastaan nuollut kuppinsa tyhjäksi siitä lähtien kun tuli kotiin ja rakentaa taas pesää. Näinhän se viime kerrallakin toimi joten en aseta mitään toiveita tällä kertaa kovin korkealle. Jos tulee vauvoja niin tulee. Toki niitä toivotaan monesta suunnasta kovastikin mutta nyt täytyy jättää tämä asia luonnon armoille. Toivottavasti tärppäsi!!

Meidän sivuilta näkee yhdistelmän poikue-sivuilta. Teen tarkemman sukutaulun sitten lähempänä jos tuntuu että vauvoja on tulossa oikeasti. Kuvia näkee myös sivuilta. Tässä pari..