Eilen tuli vauvoille 3vko täyteen. Pienimmällä: "Biggiellä" oli silmät auenneet myös vihdoinkin ja kaikilla on ihanaa pikkukarvaa jo joka puolella, varsinkin nassussa. Snoopilla tuntui jo hampaiden alut aika selvästi ja näinkin muutaman joten kohta loppuu Snoopin sormien imeskely lyhyeen.. :) Myös ilouutisia on: Snoop on löytänyt kodin, hyvän ystäväni luota.. Mun mustikkani ilahduttaa siis jatkossa Kipaa ja muuta perhettä. Ja tulevaisuudessa on sitten SY Hopeatassujen äijä ja isukki.. Tämä oli mun harras toivekin, että Snoop pääsisi kasvattajalle! Ilahduttavaa on myös se että olen löytänyt Biggiellekin parhaimman mahdollisimman kodin, jossa myös ymmärretään pojan ainutlaatuisuus. Näistä kahdesta veljeksestä kuullaan siis takuulla vielä.. :)

Kahdelle muulle vauvalle on myös kodit tiedossa ja hyvät ovat nekin! Enhän tyytyisi yhtään sen vähempään näiden omien murujeni kanssa.. Tässä taasen kuvia 3vkoisista Nokinassuista...ja kuten arvata saatttaa niin Galleriasta löytyy lisää.

Lisäys: Nyt on sitten sovittu myös kahden muun kodista! Rihanna saa super hyvän kodin Jasminin ja Antin luota!!! :) Lil' John pääsee taasen ihastuttamaan Jolandaa ja muuta perhettä...mahtavat kodit siis kaikilla!

Sy Nokinassun Snoop Hogg söpöstelee..

SY Nokinassun Biggie Smalls ottaa rennosti..

SY Nokinassun Rihanna tekee mahtavan raadon! Isukkiinsa tullut..

 

SY Nokinassun Lil' John tekee vaahtista...