Eilen olin päättänyt sitkeästi että tänään on Nalle-päivä! Ja pyh..kolme kertaa yritin ottaa herran ihmisten maailmaan kesken pyörälenkin mutta pöh, se aavisti mitä mä yritän ja se pötki semmosta vauhtia mua pakoon hiekkikseen ettei hyvä tosikaan. Sitten kun jäin siihen odotteleen niin hipsi rappusia yläkertaan kipolle koska nykyään se että joku avaa kaapin oven, tarkoittaa Nallelle että jeee..RUOKAA!!! Ei se tullut sieltä saataville joten laitoin oven kiinni ja odotin kun oli taas pyörässä mutta taas sama juttu..kolme hutia tuli joten totesin että selvä pyy, otetaan sitten se toinen lapsukainen kun sekin oli pyörässä eikä se tajua mua pakoon pötkiä.

Oltiin sitten naisten kesken vaan Missyn kanssa ja neiti joutuikin oitis kylpyyn..ja voi kääk! Taas on korvan takuset auki! Minkä hemmetin takia sen on pakko raapia ne auki ihan AINA??? Ei tajua..ihan kuin ne korva-haavat olis nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus neidillä..
Noh katoin että kynnet ei välttis kaipaa leikkausta mutta leikkasin pidemmästä kynnestä vähän pois ja sitten viilasin taas kynsiä. Haava-ainetta haavoihin ja Humilaccia piikkeihin ja sitten palkinnoksi jättis ja matoja..siinä sitte lekoteltiin tunnin verran ja katteltiin telkkua kunnes laitoin Missyn takas jatkaan maratooniaan ja huijasin Nallea laittamalla sille maitoa ja kun se sitten tuli sitä siihen viereen latkimaan, minä kurja sieppasin sen sieltä syliini. Nalle ei ollut pyykin tarpeessa joten sai suoraa päätä vaan jättiksen ja illan matoannoksen sylissä. Hetken siinä piti olla yhdessä ja viettää mukamas laatuaikaa mutta pyh, sille tuli hirvee vessahätä ja se piti laittaa takas siilikämppään että pääsi hiekkikseen..En sitä sieltä enään uudestaan halunnut pyydystellä joten jäi laatuaika vähän lyhyeksi. Tänään sitten paremmalla onnella taas..