Halusin pitää pienet valmistujaisjuhlat kun on ollut useampikin syy juhlaan. Valmistumisen myötä, yrittäjyys on asia mitä on syytä juhlia. Aloitan myös elokuun loppupuolella taas koulussa pulpetin ääressä. Tällä kertaa kuitenkin pulpetin toisella puolella. Minua pyydettiin jatkamaan koulun parissa apuopettajan pestissä kouluttamaan seuraavia koirahierojia. Olen todella kiitollinen mahdollisuudesta ja odotan innolla syksyä ja taas seuraavaa vuotta. Aikamoinen, rankka vuosi ollut moneltakin kantilta katsottuna takana. Ihanaa kun vihdoinkin elämä heittää eteen jotain hyvääkin.

Meillä oli ikkunaremontti tuossa keväällä, josta kirjoittelinkin tänne blogiin. Ikkunaremontin takia meillä on viivästynyt pintaremontti joka aloitettiin tuossa jokunen viikko takaperin. Jussi on kovasti remontoinut koko kesälomansa ajan tässä kamalassa helteessä ja trooppisessa ilmastossa. Suurimmaksi osaksi yksin. Olen tehnyt töitä ja minkä nyt töiltä olen ehtinyt niin vähän autellut. Viime viikko tehtiin remonttia aika lailla yhdessä joka päivä yöhön asti. Remontin takia juhlatkin on vähän viivästyneet. Viime sunnuntaina vietettiin pienimuotoisia valmistujaisjuhlia ja läsnä oli ihan vaan lähimmät. Meillä on eteinen ja olohuone vasta nimittäin valmis. Sen vuoksi ei isompia juhlia voinutkaan pitää vaikka olin aluksi ajatellutkin. Kiitos kovasti silti näin blogin välitykselläkin kaikille tuesta ja tsempityksistä! Kutsun ihmisiä sitten kyläilemään lisää kun saadaan kotia valmiiksi. Tänään aloitettiin makuuhuoneen remontointi. Täällä on todella seisova ja kuuma ukkos-ilma. Ihan kamala remonttikeli. Ihanaa silti nähdä kuinka hieno kodista tulee ja kuinka se edistyy.

Diva asustelee nyt Missyn kaapissa ja sai kodikseen myös Missyn hirsitalon joka on Divan synnyin-pesä. Äitinsä katselee varmasti pilvenreunalta hyväksyvästi tytärtään. Divan muuttaminen Missyn kaappiin toi pienen helpotuksen sillä vielä viime viikollakin, joka ilta kun otin siilien kuppeja, avasin tyhjän kaapin oven vanhasta tottumuksesta ja haparoin Missyn kuppeja. En yhtenäkään iltana vieläkään osannut olla avaamatta kaapin ovea. Joka kerta asian ymmärtäminen viilsi syvältä. Niin tiukkaa se tekee vielä. Sen vuoksi on helpottavaa kun asumuksessa asustaakin nyt Diva. Divan kaapin olen tottunut näkemään tyhjänä kun se asusti niin kauan vauvana poikasaltaassa jonne se joutui takaisin omia vauvojaan kaitsemaan muutamaksi kuukaudeksi. Divaan olen kiinnittänyt viime aikoina eri tavalla huomiota kun aiemmin. On uskomattoman ällistyttävää kuinka se on äitinsä tytär. Sen huomaa nyt paremmin kun Missyä ei enään ole. Miten voi olla kaksi samanlaista siiliä mutta kuitenkin vähän erilaista. Samankaltaisuus ei kirpaise eikä tunnu pahalta vaan jotenkin helpottaa ja tuntuu todella hyvältä.

Laitoin myös vihdoin mökillä otettuja kuvia Röllistä ja Nupusta omiin kansioihinta kuvagalleriaan. Röllistä kuvia taisi olla yli sata joten siinä on vähän klikkailemista. :D
Rölli ja Nuppu.