Tänään oli Tampereen alajaoston tapaaminen. Paikalla oli tästä lähialueilta siilistejä siiliensä kanssa. Kaikki paikalla olijat oli ihan tuttuja siilistejä kaikki ja heitä oli tosi mukava nähdä taas. Olin Missyn kanssa paikan päällä, Nallea en ottanut mukaan koska on mahdotonta käsitellä kahta siiliä varsinkin kun kyseessä on eri sukupuolet. Kumpikin on vielä kaiken kukkuraksi varsinaisia hulivilejä eikä niiden perässä meinaa muutenkaan pysyä joten tällä kertaa päätin että otan mukaan vaan toisen.

Missy oli ainoa tyttö paikan päällä ja voi jestas sentään että sitä vientiä olisi ollut. Tosin nämä herrat ei juuri tainneet piitata oliko se toinen siili ylipäätään naissukupuolen edustaja vai ei koska siellä ne ukot juoksivat toistensa perässä ja laulaa lurittelivat, oli kyllä hauska näky. :) Missy ei tapansa mukaan ollut moksiskaan, ei piikitellyt vaikka herrat vähän kierroksilla kävivätkin ja ahkerasti piirittivät. Nalle voisi olla mustasukkainen vaimokkeestaan kun tietäisi. Missy ei ollut ihan niin vilkas kuin kotioloissa, se vähän varovasti tutki paikkoja ja oli vieraskorea hieman. Ei silti aristellut mitenkään eikä pelännyt muita siilejä.

Kahvipöydässä oli mitä uskomattomampia herkkuja ja niitä olisi kyllä syönyt niin paljon enemmän mutta kun tuo vatsa ei antanut enempää periksi. Oli mm. kahdenlaista suolaista piirakkaa, tonnikala-pasta salaattia, porkkana-kakku leivoksia, moccapaloja ja aivan uskomaton vadelma-juusto kakku. Voi hyvänen aika että näen niistä varmaan unia vielä ensi yölläkin. Kaikki oli todella herkullisia! :D

Kaikenkaikkiaan oli kiva tapaaminen ja oli mukava jutella yhdessä ajankohtaisista siiliasioista ja yhdistykseen liittyvistä jutuista. On se kyllä onni että meidän alajaostossa on noin upeita ihmisiä toiminnassa mukana. Seuraava siilitapaaminen onkin sitten Turussa jossain kohtaa, varmaan aika piakkoin. Se onkin koko Suomen kattava joten siilistejä saapuu paikalle ympäri Suomen. Tarkasta päivämäärästä ei ole vielä tietoa mutta sitä odotellessa..