No heissan..eipä ole Kutrista nyt paljoa kuulunut. Ei ole ehtinyt päivittään ollenkaan tänne sitä mukaa ku olis pitänyt. Koulun parissa on suurin osa ajasta mennyt. Hommia on ollut paljon ja haukkupotilaita olen kotikäynneillä hoitanut. Siilit jakselee hyvin. Diva vetelee isänsä tavoin semmosta rallia että juoksupyörä saa kyllä kunnon kyytiä. Harmi kun en ole saanut aikaiseksi hankkia matkamittaria sen juoksusta..varmaan olis iso lukema. Täytyy nyt ryhdistäytyä ja hankkia mittari. Diva täyttikin alkukuusta 4kk. Paljon on poikaskyselyitä tullut mutta treffipäivää ei ole vielä sovittu tai lyöty lukkoon. Katsellaan sitten ensi vuoden puolella tarkemmin sitä kun tulee vähän lähemmäksi tuota naimaikää.

Nyt on ihana talvisää. Kauniita pakkasilmoja! Kutri tykkää oikein kovasti! :) Tosin meidän asunnossa on tosi kylmä ja vaikka Nalle eikä Diva huomaa mitään niin Missy kun on herkempi, se on hidastunut kovasti. Nukkuu öisinkin ja sit saattaa päivällä käydä syömässä. Nyt olen parina edellisenä iltana sitä joutunut lämmittelemään kun ei ole herännyt syömään ja pientä horrostusyritystä on ollut sitten kun vatsa on ollut viileän oloinen ja lämmittely on kestänyt aika kauan. Se vaan virkistyy heti siinä lämpöpussin lähellä niin ettei malta maata paikoillaan yhtään...yritäppäs siinä nyt sitten lämmitellä toista ku toinen menee ku sähköiskun saaneena vaikka yritän selittää että arvon rouvalla on nyt horrostuspiikki päällä ja sun pitäisi olla kankea ja jäykkä..noh, Missy ei olekaan ollut koskaan "normaali" se hoitaa nää horrostusjututki omalla tyylillä sitten. :D Jussi soitteli huoltoyhtiölle lämmöstä ja nainen totes vaan että ootteko tuulettanu tai onko ikkunat kunnolla kiinni? Siihen todettiin että ei nyt ihan parinkymmenen pakkasella tule mieleen tuuletella niin siihen oli sitten vastaus että ei voi kuulemma mitään. Siihen sitten todettiin että kiitos avusta, onneksi ei asuta tässä enään kauaa.

Kävin viime sunnuntaina joulutorilla, silloin satoi lunta ja oli pakkasta. Oli ihana jouluinen tunnelma. Muuttokin lähestyy mutta en ole alkanut vielä pakkaamaan. Mihin niitä laatikoita nyt sitten oikeen kasaa kun ei ole tilaa. Ei viitsi liian aikaisin alkaa. Viikonloppuna varmaan pakkailen jo sitten ensimmäisiä laatikoita. Viime perjantaina meillä oli koulussa iso tentti johon luin edelliset viikot 24/7 niin etten ollut juuri tietokoneella. Sen takia en ole paljon ehtinyt muidenkaan blogeja kommentoimaan tai sähköposteihin vastailemaan mutta nyt alko tentin jälkeen joululoma niin olen vähän yrittänyt ottaa vahinkoa takaisin ja satsannut paljon asiakaskäynteihin. Tänään tuli tenttitulokset ja tosi hyvin se sitten oli mennyt, olen ihan tyytyväinen.

Röllin tilanne on myös ollut tässä huolen aiheena josta kerron tuossa seuraavassa vähän erikseen, ei ole senkään vuoksi oikein jaksanut bloggailla.