Olenkin täällä jo kertonut että Rölli oli antibioottikuurilla kun sillä on ollut jo kauan vatsavaivoja vaihtelevasti. En ole ollut tyytyväinen vatsan toimintaan missään vaiheessa sen aikana kun se meillä on asustellut. Oli puhetta lääkärin kanssa että jos ei kuuri tehoa niin sitten varataan aika vastaanotolle. No kuuri ei siis tepsinyt vaan tuntui vaan pahentavan vatsan toimintaa. Sitten kuulimme jostain uudesta vatsalle tarkoitetusta jauheesta jota annetaan ruuan mukana ja se tasapainottaa vatsaongelmia. Sitä Rölli söi koko möksäreissun ja tila meni astetta paremmaksi mutta ei kuitenkaan ole vielä kiitettävällä mallilla todellakaan joten Sailalle mentiin siis. Ressun piti olla koko päivän syömättä verikokeiden vuoksi ja se teki kyllä pikkusen pahaa äipälle kun ei voinut antaa mussukalle aamulla ruokaa. :(

Vastaanottossa oli 27.5 kg painava irlanninsetterin köriläs joka vinkui Röllin luokse kovasti. Arvatkaas mitä tämä kolme kertaa pienempi herra teki? MURISI!! Se oli ihan pomona vaikka yleensä itkee kaikkien koirien luokse. Sitten kun päästiin Sailan huoneeseen niin nosti kinttua ja kusas sitten seinälle! Hetken olin että öööö..mitä ihmettä kuka on vaihtanut mun vässykkä villasukkani tommoseen ilkiöön? Saila vaan nauroi että ei ole ensimmäinen uros joka noin tekee. Mä olin ihan hoomoilasena kun Röllihän on niin kiltti että tajuaa komennot jo ennenkuin sanon ääneen!

No sydän kuunneltiin, koko kroppa käytiin läpi..silmät, kurkku, hamaat, korvat ja ilmaa oli suolistossa jostain kumman syystä vaikka ruokavaliossa ei ole viljatuotteita. Sitten Saila katsoi myös ultralla kaikki elimet ja nekin näytti olevan täysin kunnossa. Verenpaine oli kuulemma erinomainen! Sitten sai kaksi rokotusta nyt samalla kertaa ettei niiden takia tarvi tulla sit taas kuukauden päästä ja verikoe otettiin viimeisenä. Siitä tutkitaan todella monta asiaa ja annettiin Sailalle lupa tutkia kaikki ne asiat mitä halusi vaikka ne tulivat tosi kalliiksi mutta tehtiin se päätös että tutkii nyt kaikki kerralla maksoi mitä maksoi. Rölli on ykkönen ja tärkein joten pakko se on. Eipähän tarvi sitten sielläkään jatkuvasti juosta kun kaikki mahdolliset poissuljetaan heti kättelyssä. Jotkut kokeista täytyy lähettää muualle tutkittavaksi ja ne kustansi sen takia paljon. Jotkut Saila tutkii itse. Ke-to akselilla saan puhelimitse tuloksia mutta ei ole vielä varmaa ehtiikö kaikki siihen mennessä. Joidenkin kohdalla saattaa sit mennä pari viikkoa jossei ne ehdi torstaiksi.

Tänään on kaiken tuon takia varmaan maha kipeänä ja kuralla joten tänään on semmonen päivä kun annetaan herkkuja kun muuten ei olla voitu antaa..Toivotaan nyt että saatais tää mahajuttu selväks äkkiä!