No niiiiih, elikäs Diva voi sanan varsinaisessa merkityksessä paksusti. :D Hyvin menee siis tällä hetkellä. Diva on jo jonkun aikaa asunut tuossa tulevassa poikasaltaassa jota vähän jännättiin että miten se nyt suhtautuu kun ei ole aiemmin pesässä suostunut olemaan vaan rakentanut vaan sitkeästi koko ajan pesän rappusten alle sanomalehtien alle. Tosi hieno sanomalehti-linna se kyllä olikin, hienot ulostulo aukot ja hiekkalaatikkokin oli käännetty seinäksi. Muuten siinä ei mitään olisi mutta tuo sanomalehtipesä on aika vaikea poikueen kannalta koska se ei ole kovin "suljettu" paikka ja voi käydä huonosti kun koko ajan on niin näkyvillä että stressaa helposti. Siinä onkin sitten vaarana että alkaa kanniskeleen poikasia rappusissa yms. Rakennettiin sitten pahvilaatikosta semmonen superiso pesä ja tosi hienosti otti sen heti omaksi. Siirsin sinne ne sanomalehti silput jotka oli rakentanut pesää varten ja se onneksi upposi täydestä. Nyt on siis turvallisesti pesässä kuopsuttanut ja kuopsuttanut ja kuopsuttanut...ja kuopsuttanut. :D Aamulla ja päivällä ja illalla ja yöllä se jaksaa vaan sisustaa sitä lasten kammaria. Missy ei ole koskaan rakentanut tolla tavalla pesää kuin Diva. Se aloitti heti kun tuli treffeiltä kotiin. Tosi uskomatonta. Laitankin tähän alle kuvan tuosta sanomalehti-pesästä jonka se oli tehnyt kaappiin. :)


Divan ensimmäinen pesärakennus kaapissa.

Paino on tosiaan noussut tässä ihan koko ajan tasaseen tahtiin ja nyt viime viikolla aika huimaa vauhtia, isoja lukemia parissa päivässä. Kun tuli treffeiltä, painoi siis 352g koska paino oli hieman tippunut niin kun tuo rakastaminen oli niin rankkaa puuhaa..tämän viikon torstaina se painoi 434g ja tänään illalla 465g! :D Torstaina oli pullahtanut jo parit nisät vähän enemmän ulos. Eli siis en usko että kovin pitkälle tuo jaksaa tuota laskettua aikaa venyttää..luulisin että ensi viikon aikana ne vaavit sieltä syntyy kuten odotettuakin on.

Varjopuolena tässä koko ajan hengittää niskaan talon ikkunaremppa. Alkaa nyt maanantaina meidän talossa ja asunto per päivä menee ja laskin siis että on meillä joko perjantaina tai maanantaina. Justiinsa siis kun meillä on vauvoja ja kriittisimmät hetken meneilllään. Mihinkään muualle en voi Divaa siirtää sillä ikkunoitahan on joka paikassa ja ne revitään siis talon seinästä kokonaan irti ja koko kämpän ikkunat samana päivänä. Ei ole muuta vaihtoehtoa kun nostaa pesä poikasaltaineen kylppäriin siksi aikaa ja heti takas kun remppa on ohi. Se nyt on sanomattakin selvää että siinä voi käydä kalpaten sillä emo ei tykkää eikä pesää saisi mennä liikuttamaan eikä siirtämään millään tavalla. Toivon vaan kaikki sormet ja varpaat ristissä että Diva ei tee mitään tyhmyyksiä poikasille tämän takia. On tää niin hienoa että just kun meillä on niitä vauvoja niin tottahan toki sattuu just samaan aikaan. Tytön ensimmäinen poikue vielä.. :( No nyt kaikki sitten peukut pystyyn! Kyselijöitä ja odottajia on niin kauheasti muutenkin että ei ole kiva jos poikue kaatuu nyt tämmöseen juttuun.

Sitten vielä mainitsen että kasvattini ja ihanainen Sy Nokinassun Sugar on treffeillä tällä hetkellä SY Pikkupuiston Pepperin kanssa..mausteisia vaaveja siis odotellaan syntyväksi vkolla 17 Turkuseen, poikasten kasvattaja on Bella jolta voi kiinnostuneet kysellä lisää poikueesta osoitteesta: bellaf23(at)gmail.com. Tällä hetkellä poikasia on myös SY Vaahtopallolla ja SY Kumpulassa sekä SY Suolahden siililässä.