Jaahas...nyt taitaa olla sitten lomailut lomailtu, ainakin vähäksi aikaa. Mistä johtuukin se etten ole nyt paljon blogia päivitellyt kun olen vaan lomaillut enkä ole juuri konetta edes avannut.

Mutta niin mitäs meille..ihan hyvää kuuluu. Missy oli mun erittäin tarkan silmän alla tässä koko loman ajan ja kuten eläinlääkärin kanssa juteltiin, tehtiin sillain että herättiin Jussin kanssa tunnin välein vuorotellen yksi yö ja tarkisteltiin että mitä se puuhaa öisin kun ei juokse pyörässä että nukkuuko oikeasti koko yön vai puuhaako jotain muuta. Sen verran kuitenkin selvisi että kyllä se Missy oli hereillä yön, se puuhaili kaikkea ja aina silloin kuin herättiin sitä katsomaan se sattui olemaan pyörässä. Matkamittari näytti silti 100m aamulla. Tehtiin testi pyörän matkamittarille..Vaihdettiin Nallen ja Missyn pyöriä keskenään ja kyllä se Nalle sillä onnistui pyöräilemään sen 13km ja Missy taasen sen 100-300m vaikka pyörä oli useamman päivän testissä. Koska tyttö on siis kuin onkin hereillä yöt niin ei viedä sitä enään nyt hetkeen lääkäriin vaan tarkkaillaan asiaa. Sitä kun on jo pistelty ja tehty vaikka mitä tutkimuksia vaan sen tähden että se ei pyöräile pyörässä tällä hetkellä. Seuraava askel on lääkärin mukaan ainoat vaihtoehdot: röntgen ja ultra. Silti ei käy järkeen että Missyllä olisi sydänlaajentumaa yms. koska silloin sen paino pitäisi tippua eikä nousta kuten se nousee koko ajan kun se on hirmuinen ahmatti ja ruoka maistuu paremmin kuin hyvin. Antaa neidin nyt olla siis, se näyttää terveeltä kaikin puolin ja jos se nyt haluaa puuhailla muuta kuin pyöräillä yöt läpeensä niin tehkööt sitten niin.

Missyllä oli lauantaina laskettu aika elikäs 39. päivässä mennään tänään. Eipä ole mitään kuulunut..ihan kuten oli odotettavissakin. Mielestäni treffit eivät siis onnistuneet kuten kirjoittelinkin kun Missy ei tosiaan ollut silloin ihan sillä tuulella ja muutamista muistakin merkeistä joita en nyt viitsi tähän kirjoitella niin tiedän ettei Nalle ollut tainnut päästä lähelle. Ei se Missy sentään niin hyvin olisi itseään ehtinyt pestä.. ;) Mutta tietystikin tiettyjä valmisteluita olen varmuuden vuoksi ottanut huomioon ettei sitten satu mitään jos nyt käykin niin ihmeellinen tapaus että tyttö olisi meitä kaikkia vetänyt höplästä ja olisikin raskaana. Painohan neidillä nousee koko ajan mutta niin se on noussut jo pienestä pitäen ja ennen treffejäkin. Samoin nisät on olleet näkyvissä pienestä asti ja neiti on pienestä pitäen rakentanut huisia pesiä ja on oikea puuha-pete joten ei senkään puolesta voi sanoa mitään. Mutta jos nämä hommat nyt sujuu sen mukaisesti kun mitä tässä luulen eikä meillä kuuluu mitään yhtäkkistä piipitystä niin parin viikon päästä vois sitten olla uusintatreffit edessä.

Nalle voi hyvin, kanankaulat ja pallot lentelee samaan malliin kuin ennenkin ja pyörässä mennään niin lujaa että oksat pois. :)