Perjantaina haettiin Missylle lääkkeet ja käytiin kaupoilla. Hyvin neiti laittoi hanttiin lääkkeen ottamisessa, ei mennyt ihan samalla tyylillä kuin Nallen kanssa. Tosin ei se Missy palloksi mene, on ihan auki koivet pitkällä mutta huitoo etutassuilla sitä ruiskua pois. On hieman hassun näköinen.. :)

Viikonloppuna tein hurjasti jouluvalmisteluita. Laitoin kaikki verhot pesuun ja vaihdoin tilalle toisenlaiset. Keittiöön laitoin tietysti jouluverhot..makuuhuoneeseen tuli ihana lumilinna-tunnelma.. :) Katselin myös vanhoja valokuvia, omia vauva-albumeja...Lauantai-iltana laitettiin Jussin kanssa myös ulos sellainen havu-jouluvalo jutska ja saunottiin. Siileillekin ostin joululahjat. ;)

Oli kiva tehdä jouluvalmisteluita vaikka vielä on hurjasti joulupuuhaa tehtävänä. Sunnuntaina tuli tekstiviestiä ystäväkasvattajalta, Anittalta että heille on syntynyt siilivauvoja. Ihana joulu tulee sinne kun odottelee että saa kurkata montako pikkuista joulutonttua mammasiilin pesässä köllii.

Ulkona on kaunista..siellä sataa lunta. Toivoin hartaasti täksi jouluksi valkoista joulua! Ilmeisesti tontut ovat käyneet kurkkimassa ikkunan takana ja olen ollut tosi kiltisti koska toive näyttää toteutuvan.