NETTISIVUT
Nyt sitten on tosiaan ne Nokinassu-nettisivut valmiit! Onhan niissä hommaa ollut. Tekstit, kuvat, vieraskirja ja kuvagalleria on paikallaan..ihan pikkuinen graafinen ominaisuus vielä puuttuu mutta oikein toimivat ne jo ovat. Käykäähän kaikki kurkkimassa sivuja ja ehdottomasti jättäkää vieraskirjaan viestiä!!! osoitehan on siis kasvattajanimen mukaisesti
www.nokinassut.net :)

NALLE THE POTILAS
Viime viikolla huomattiin että Nallella oli rupia vatsassa. Herralla on niin mahdottoman tuuhea turkki ettei ihoa kauheasti pysty näkemään karvojen alta. Jussi huomasi asian kun silitteli Nallea mahasta ja tunsi jotain kovaa. Mitään muita oireita ei Nallesta huomannut.

Herra joutui kylpyyn ja kun turkki oli märkä, iho paljastui oikein hyvin...näky oli tosin jotain aivan järkyttävää! Vatsassa oli pieniä haavoja tosi paljon mutta ne olivat jo onneksi rupeutuneet. Iho oli muilta kohdin aivan täynnä punasia kipeän näköisiä laikkuja. Piikkeihin suihkutettiin hirmu määrä humilaccia ja vatsan rupiin sekä ihottumiin laitoin bepanthenia. Totesin että meidän herra on näköjään kalalle allerginen. En kirjoittanut Nallen tilasta blogiin koska halusin ensin itse nähdä onko tuo diagnoosi oikea vai paheneeko Nallen tila vielä tuosta, jolloin olisimme joutuneet lähemään pikavisiitille eläinlääkäriin.

Epäilin jo jokin aika sitten ensimmäisen kerran kala-allergiaa kun Nallella oli naama jotenkin oudosti turvoksissa. Se meni kuitenkin heti ohi ja palasi pari kertaa uudestaan aina jonkun ajan kuluttua mutta meni heti ohi...nyt se oli viime aikoina saanut vähän enemmän kalaa ja allergia ilmeisesti oli puhjennut pahemmassa muodossa ja aiheuttanut kutiavaa ihottumaa jota Nalle sitten oli raapinut ja aiheuttanut itselleen haavoja.

Poika pidettiin puhtaana ja kylvetettiin päivittäin. Bepanthen-illan jälkeen iho oli parantunut jo 80%:sti joten sain huokaista helpotuksesta eikä meidän onneksi tarvinnut lähteä lääkäriin. Nyt tarkkaillaan vielä muutaman ruven paranemista ja pojalla on kalakielto päällä. Onneksi selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja kotikonstit auttoivat..taas kerran. Oli se iho kyllä hurjan näköinen silloin. Se on kumma kuinka paksu se turkki Nallella oikeasti on. Ei olisi silloin uskonut mitä sieltä turkin alta paljastui. Melkein kops kuului kylppärissä kun näin sen ihon silloin. Herrajumala sentään, melkein tuli paniikki kun se näky oli niin karmea ja tuli ihan puskan takaa! Voi ressua..no mutta kuten sanottu niin jäpikkä voi oikein hyvin nyt ja iho on kunnossa taas.