Nyt tästä pikaseen näppäilen vähän mutinoita..Diva on reipas, syö muuten kaikki herkut paitsi sirkkoja ei vielä syö kuin pikkusen..viime torstaina olisi pitänyt antibiootti loppua mutta saatiin nyt uusi 2vkon kuuri kun ei ole kuitenkaan ihan normaali vielä ja olin katsovinani suuhun että ei ole turvonnut kohta poistunut. Se onkin hieman hankalempi operaatio..vaikeaa sinne on nähdä kun toi pitkäsääri huitoo noilla neljällä raajalla minkä vaan ehtii! Mutta siis Divan poikuesuunnitelmat ovat toistaiseksi auki ja lykätty. Jos tyttö on 300% varmuudella kunnossa kesäksi niin sitten tossa keskikesällä voin harkita uutta astutusta. En oikein halua vielä miettiä niin pitkälle..tahdon ensin nähdä että nainen tulee kuntoon varmasti. Pieni pelko on kuitenkin koko ajan persuuksissa niin kauan kun tuo ei ole terve.

Nalle-pappanen on kyllä kunnon orhi..se täällä mennä viipottaa niin että en pysy perässä. Se kettu pelästytti mut pahan kerran kun oli jättänyt ruuan syömättä. Olin jo varma että jaahas ja toinen sitten suuvammanen ja se on menoo nyt ku NALLESTA on kyse. Se ei todellakaan jätä ruokaa syömättä ellei sitten loju kuolleena jossain. Noh, samaan aikaan kuuntelin sitten illalla kun Rölli syö luuta makkarissa ja kehuin ovelta että hieno poika..Rölli katsoi mua hölmistyneenä ja kun menin katsomaan että kuka sitä luuta sitten oikeen kiskoo kitaansa niin eiköhän se ollut meidän Nalle. Äijän pentele oli karannut edellisenä yönä kaapista ja ollut koko yön täällä retkellään..no eihän se tietty päivällä selvinnyt kun on ollut jossain piilossa nukkumassa. Sitten kun tuli pimeä niin lähti taas juokseen. Huhhuh! Mieluummin näin päin. Iltaisin se tulee hakkaamaan tota ovea niin että naapuritaloon kuuluu ja pakko se sitten on sieltä päästää touhuileen Röllin ihmetykseksi.

Messut lähestyvät kovaa vauhtia. Viikonloppuna starttaa PetExpo Helsingin messukeskuksessa LA ja SU klo 9-18. Siiliyhdistys on ständillä 4b37. Pidän kumpanakin päivänä kaksi lyhyttä tietoiskua siileistä lemmikkilavalla. www.petexpo.fi löytyy tarkemmin tuo koko ohjelma että mitä kaikkea tuolla messuilla on. Ennätysmäärä esittelijöitä on tiedossa joten kaikenlaista siiliä tulee ständillä olemaan esillä. Sinne vaan kyselemään ja katselemaan sitten kaikki! Nokinassujen sukukokous on myös toinen nimike tuolle tapahtumalle..meiltä on niin paljon porukkaa tulossa paikalle. Se lohduttaa mua suuremmoisesti koska en voi kipeenä ottaa Divaa mukaan ja Nalle saa olla kotona myös, on sen verran seniori että en viitti noin raskaalle reissulle ottaa mukaan kun olen siellä Helsingissä kuitenkin sen kaksi päivää aamusta yöhön. :D Ainakin pääsen vellaamaan kasvatteja oikein olan takaa..ehkäpä pistän pari taskuunkin kotioviemisiksi.. :D Innolla odottelen että pääsen Kipan loistohotelliin taas ja näen kaikkia ihkuja kanssasiilistejä ja ystäviä! Nyt koitan selviytyä tästä hitonmoisesta stressitaakasta joka tuolla takaraivossa kutkuttaa kun tämmösiä isoja juttuja koittaa järjestää ja hoitaa niitä sataa muuta asiaa plus töitäkin vielä..huhhuh!!! No eiköhän tää tästä..nähdään messuilla!!! <3