Tänne kuuluu samaa mitä ennenkin. Diva raahaa vaaveja pyörässä ja nyt uusin ilmiö on ollut se että varmaan viitenä iltana peräkkäin on löytynyt vauva ruokakupista. En tiedä mitä lienee sekin yrittää mutta olen vaihtanut kaikki vesikupit tosi matalareunaisiin kun pelkään että se kohta viskaa ne sinne uimaan ja ne hukkuu. Poikaset joita kantaa on parin eri vauvan välillä..nyt uusin kohde jota kannetaan joka ilta on se pieni mustin. Se reppana ei sano mitään niin sitä ei ees kuulu ku se on kupissa. Se toinen huutaa ku syötävä niin aina syöksyn pelastaan sitä lusikalla sieltä kupista ja nosta pesään mutta tää yks ku ei sano mitään niin sitten se saattaa olla siellä kauankin. En ole paljon kuvia otellut kun aina tarkistan nopsaan että kaikki on elossa eikä siinä muuta ehdi tehdä. Tänään kyllä aion alkaa käsittelemään vauvoja koska tilanne on se mikä on eikä se tästä oikein muuksi muutu. Pakko nähdä minkä painoisia vauvat on ja tarviiko joku lisäravintoa.

Siilien kanssa tässä kyllä stressiä on ollut viime aikoina sen verran etten ihmettele yhtään että näin jo uniakin näistä viime yönä. Otin poikaset unessa ekaa kertaa käsittelyyn ja ihastelin että yhdellä oli täysin valkoiset piikit ja mietin että vaauuuu lumisiili!!!! Mutta kyljissä oudot mustat raidat. Eli reverse pinton värinen. Sitten kun se avautu pallosta sillä oli PUNAISET SILMÄT JA POSSUN NOKKA eli ei maskia ollenkaan..olin ihan kauhuissani ja ihmettelin että miten voi olla sen värinen joukossa. Isukillekin viestittelin kummissani että onko muka albiino-geeniä suvussa ja mietin että mitä ihmettä sen kanssa oikein käy..sitten otin Missyn pesästä seuraavaksi kun ei ollut tullut syömään. Siellä oli ihmeellisen mallin poikanen joka oli tosi iso mutta siltä puuttui puolet piikeistä. Olin ihan kauhuissani että miten se voi olla muka synnyttänyt vauvoja kun ei ole ollut treffeillä. Vauvoja oli kaksi ja ne oli ihan oudon littania. Vähän niinku torakan mallisia. Sitten tajusin että voi ei, Missy juoksi yhden siilipojan kanssa alajaoston tapaamisessa ja ilmeisesti sitten se poika on vauvojen isä vaikka en nähnyt niiden tekevän edes mitään. Sitten ajattelin jostain syystä unessa että uroksella on kanssa albiinoa ja nyt sitten tajusin että ne vauvathan oli ihan vaaleita eli nyt niistäki tulee albiinoita. Sitten pelkäsin että miten se Missy nyt reagoi kun olen mennyt sitä lääppimään ja koskin vahingossa poikasiin. Ja pelko kävi toteen, se panikoi ja raahasi rajusti poikasia ja ne lenteli pitkin poikin ja tippui kerroksesta alakertaan. Missy ei suostunut tuleen mökistä pois syömään! Olin niin kauhusta lamaantuneena että mietin vaan kuinka tästä muka selvitään..Divankin poikue tuossa ja samaan aikaan sitte tämmöstä!

Voi huhhuijaa mun kanssa..pienet traumat näköjään tästä siilin kasvatuksesta mullaki pääkopassa. Noh tänä iltana se sit selviää että onko meillä albiinoita ja torakan mallisia poikasia!! :D Mä oon ihan poikki..saa nauraa..tiedän että nauratte kuitenkin..ja Pirre haukkuu mut ku näin painajaisia albiinoista.