Treffasin eilen yhtä ystävääni monen vuoden jälkeen, jonka kanssa ollaan oltu kuin paita ja peppu yläaste-aikoina. Menimme käymään ystäväni ehdotuksesta pajutilalla joka itse asiassa on tuossa aika lähellä. Ollaan sadat kerrat ajeltu siitä ohi mutta koskaan siellä ei ole tullut käytyä. Pajutilan näkee kyllä hyvin tielle asti sillä pellolla on oikean kirahvin kokoinen...no siis KIRAHVI joka on tehty kai sitten siitä pajusta. Vähänks makee.. Siellä oli myös hieman pienempi eiffeltorni ja peikko.. :) Hirmu isoon puuhun oli myös roudattu semmosia jättipalloja pajusta jonka sisällä oli valoja. Oli upee näky kun lunta tihutti. Sisäpihalla oli vanhoihin talleihin rakennettu upeita tiloja, joissa myytiin kaikenlaista tavaraa..en ala edes luettelemaan koska tätä on muutenkin ihan hirmu vaikea kuvailla. Oli ihan kuin olisi matkannut aikakoneella jonnekin tosi kauaksi vanhaan aikaan. Vanhassa navetassa oli sitten sisätilat. Sinne mentiin rappusia ylös niinkuin "ennen vanhaan" jos nyt yhtään pysytte kärryillä mitä tarkoitan kun tää mun verbaalinen ilmaisuni on hieman rajallista. Eli siis semmonen navetta johon menee rappuset/silta ja siis sisäänkäynti on ylhäällä..

Sisätilat oli niin upeasti tehty ja mahtavasti sisustettu, ihan kuin olisi joulupukin majaan astunut. Oih mitä tavaroita. Ihan siis sisustusfriikkien taivas. Siellä oli todella paljon siiliaiheista tavaraa ja arvatkaas sinkoilinko mä siellä hulluna hyllyltä toiselle. Luojan kiitos olen ihan köyhäläinen tällä hetkellä koska muuten olis lähtenyt koko touhu ihan lapasesta. Juotiin kahvilan puolella teetä ja kaffetta ja söin todella herkullista sitruuna-juustokakkua. Siellä oli ihania kakkuja ja piirakoita ja oli vaikea valita mitä olisi ottanut. Varmaan muistatte tän mun kakkuhysterian.. olin siis taivaassa..nami nami nami NAMI!!

Pakko päästä tuonne uudelleen!!!. Muutama siiliesine jäi hampaan koloon sekä myös yksi ihana iso punainen kynttilä jota himoitsen meille joulutunnelmaa luomaan. :) Mahtavin paikka missä olen piiiiiiiitkääään aikaan käynyt. UPEAAA!! Kiitos Jennylle vielä kun mut tonne raahasit! En ollut yhtään tajunnut että se pajutila onkin oikeasti tommonen aarreaitta.