Kuten juuri ehdinkin tuossa jossain aiemmassa kirjoituksessa kertomaan, meidän konna on aivan hulluuden partaalla tämän kevään johdosta. Se ei malta juuri terrassa olla ja onkin kyllä tietty päivät vapaana lattialla. Pyörii ja hyörii pitkin kämppää ja oikeastaan kyllä oikein juoksentelee välillä. Kova tahtotila olisi päästä ulos syömään kun ruokahalu on kuin hevosella. Pyörii parvekkeen oven edessä jatkuvasti. Lähdin koiran kanssa juoksulenkille ja kun tulin takasin Jussi kertoi että Nuppu oli hukkunut kokonaan. Oli etsinyt konnaa ennen salille lähtöä eikä sitä perkuletta löytynyt mistään. Sitten muisti että etuovi oli hetken auki kun jutteli naapurin kanssa pihalla. Myös takapihan ovi oli ollut pikkusen raollaan ihan sekunnin kun oli tuulettanut. Meillä kun tää kämppä on kuin saunassa. Etsi takapihalta ja konnaa ei ollut missään. Kiersi etupihan ja parkkipaikat kaikki..konnaa ei missään. Siinä oli vähän tullut hiki jo hattuun mutta kun kiersi takapihat niin konna veti ruohoa ikeniin naapurin takapihalla. Ei siinä muuta ku pimpottaan naapurin ovikelloa ja kertomaan että konna karkasi rouvan takapihalle syömään ruohoa ja Jussi sitten pääsi hakemaan karkulaisen kotiin.

Arvatkaas olinko mä vihreän sinisen kukertava kun se kertoi mulle tapahtuneesta? Luojalle kiitos etten ollut kotona, mä olisin saanut varmasti jonkin sortin hyperventilaatiokohtauksen kyllä ihan samantien. Konna on ollut mulla yli 10-vuotta ja ajatus että hukkaisin sen jonnekin on aika käsittämätön. Näin jälkeenpäin naurattaa kyllä että mitä se naapuri oikein ajatteli kun Jussi pimpottaa ja sanoo että konna on karannut teidän takapihalle?? Vetelee siellä kukkapenkkiä tasaseks? Voi tsiisus...

Meillä on aika tiheä kissa/koira-aita pihan ympäri mutta viime syksyllä uusittiin aidat jotka erottaa naapurit toisistaan ja ne on semmoset rumat joissa on kamalat raot alapuolella. Ei olla vielä keksitty niihin mitään kun ei ole vielä niin kesä että oltaisiin päästetty konnaa ulos. Onneksi päästiin säikähdyksellä, nyt konnapirulainen on kotiarestissa ja sitä valvotaan tiukasti aina vapaana ollessaan. Mä olen jo tottunut etten edes tarkista missä se kaivelee jos lähden esim. kauppaan. Onneksi Jussi tarkisti ennenkuin lähti salille. Muuten oltaisiin huomattu vasta illalla ettei konnaa ole missään..puuuuuh!