Tänään "pieni" kullanmuruni täyttää 1-vuotta. Ohhoh sentään kun aika menee nopsaan. Mietin jo aiemmin että mitäs sille Nallelle voisi ostaa/antaa synttärilahjaksi mutta koska olen hemmotellut pojan pilalle, sillä on jo kaikki mahdollinen eikä sille voi ostaa enään juuri mitään. Leluja on ja makee pyörä ja hirsimökki ja hiekkiksiakin kaksin kappalein. Nalle rakastaa jättiksiä yli kaiken joten se saa siis niitä tänään! Luulen kyllä että myös Nallen mielestä jättikset on parempi lahja kuin joku tilpehööri. Eipä noi miehet yleensä tilpehöörin perään muutenkaan ole. ;)

Isäpuoleni tuli keskiviikkona Suomeen. Hän on ollut viime syksystä asti Qatarissa töissä, maajoukkueen jalkapallovalmentajana. Tänään mennään siis heti töiden jälkeen mun vanhemmille. Slah kun viipyy vain vähän alle pari viikkoa Suomessa joten täytyy ehtiä näkemään kunnolla kun ei taas tiedä koska nähdään seuraavan kerran.

Illalla on sitten luvassa päivänsankarin hemmottelua. Kaappi siivotaan putipuhtaaksi ja herra joutuupi kylpyyn. Ehkä otetaan myös muutama 1-vuotis kuva ja sitten ihan ollaan vaan ja herra pääsee vapaaksi lattialle. Unohtamatta tietty niitä jättiksiä. Taidan laittaa porkkanasosettakin reilusti kun siitäkin meillä tykätään ihan mahdottomasti.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKAS NALLENI! :)