Lauantaina oli aikainen herätys ja puolen päivän aikoihin lähdimme järjestäjäporukalla paikan päälle eli Kuljun työväentalolle laittamaan paikkoja kuntoon. Tilat olivat tosi kivat joten aika nopeasti se kävikin. Kokit Nina ja Pirre alkoivat oitis väsäämään herkullista nakkikeittoa vieraille sapuskaksi. Kahdelta alkoi sitten väki saapua. Ensin syötiin ja sitten aloiteltiin näyttelyä. Diva oli nuorten luokassa ihan ensimmäinen arvosteltava ja oli hauska sitä katsoa vierestä..hienostihan se neiti käyttäytyi kuten nyt arvata saattaa niin kyllähän se pikkuneiti sydämiä sulattaa tavalliseen tapaansa.

Näyttely meni hienosti ja olin todella ylpeä Nokinassuista. Kolme Nokinassua yhteensä osallistui näyttelyyn ja kaikki sijoittuivat TOP 3:een. Missy voitti avoimen luokan jossa se kilpaili ja kolmantena oli poikansa Snoop Hogg. Kirsille ja perheelle onnea vielä Snoopin sijoituksesta! Nuorten luokassa meidän pikku Diva sijoittui toiseksi ja ensimmäiseksi mun ihanainen Sugarini..Lopuksi kaikista luokista valittiin 4 koko näyttelyn parasta eli BIS-sijoitusta (best in show) ja Sugar oli BIS1 ja Diva BIS2. Onnea Bellalle ja muulle perheelle Sugarin hienosta voitosta! <3 Senioriluokan voittaja oli Anittan Iida!! Onnea Anittalle vielä tätäkin kautta. Laitankin tähän vielä nuo tulokset alle:

Siilinäyttely 21.11.09:
Tuomareina nuorten + avo-luokissa Marianne Kestilä
Veteraanit ja EP:t tuomaroi Martina Helle.

Luokassa 1 (nuoret) oli 4 osallistujaa. Sijoittumisjärjestys seuraava:
1. SY Nokinassun Sugar
2. SY Nokinassun Black Diva
3. SY Suolahden Birk
4. Ronja Ryövärintytär

KUMA(kunniamaininta): SY Suolahden Birk, erityinen väritys

Luokassa 2 (AVOIN) oli 7 osallistujaa 3 ilmottautunutta ei tullut
1. Miss Diamond von den little spines
2. Jedi
3. SY Nokinassun Snoop Hogg
4. Piikkipallon Belladonna

KUMA: Piikkipallon Picassa: Sympaattinen luonne ja siili

Luokassa 3. (Veteraanit) osallistujia 3
1. SY Vaahteramajan Iida
2. Tiny Black Karoliina (Siiri)
3. Fanny

KUMA: Iida: kaunis maski ja tikit :)

Luokka 4 EP:
1. Tiny Black Anemone

BIS (Best in show)
1. SY Nokinassun Sugar
2. SY Nokinassun Black Diva
3. Jedi
4. SY Vaahteramajan Iida

Lopuksi arvottiin palkinnot ja sitten jäimme siivoilemaan vielä paikkoja. Illalla olin aika puhki mutta oli aivan mahtava päivä! Oli tosi ihanaa nähdä tuttuja ja muita siilejä. Päivä onnistui hienosti ja nyt sitten odotellaan että postissa saapuu nuo näyttelyruusukkeet niin pääsee ottamaan poseerauskuvia siileistä! Kuvia tuffareista voi katsoa täältä.