Niin tosiaan tämän Röllin tilanteen takia multa on muut asiat jääny vähän toiseksi mutta lemmikkimessuilla olin kyllä juu tuossa alkukuusta ja hyvin meni messut. Esittelijöitä oli tarpeeseen nähden liian vähän joten ne esittelijät jotka aivan superurheina siellä jaksoivat nököttää pitkää päivää ansaistsee kyllä kiitokset ja kumarrukset. Puhumattakaan niistä siileistä. Meidän osaston paikka oli oikein kivasti pääsisäänkäynnin juuressa tosin se oli ehkä vähän liian vetoisa paikka meille mutta muuten hyvä. Porukkaa oli ihan älyttömästi ja kiinnostusta siileistäkin riitti. Mulla oli pikku Diva mukana ja reppana jaksoi hienosti edustaa vaikka vähän väsy olikin muka. Nimensä mukaisesti diivailija on sitä mieltä että kun neitiä nukuttaa niin hän todellakin nukkuu vaikka olisi pari sataa koiraa ja ihmispällistelijää vieressä. Ei näyttänyt paljon häiritsevän vaan siinä se veteli sikeitä kaikkien nähden mun kädellä. Sitten kun tuli ilta niin johan sille kelpasi Kipan järjestämä luxus-sviitti. Neidillä oli ihan yksi huone käytössä johon oli raijattu oikein patteri neitiä varten ja sitten oli iiiiiiso hiekkaloota täynnä hiekkaa joka oli varmaan neidin mieleen. Pyöräkin oli aamulla sen näköinen että maratooni maittoi ja miksipä neiti väsynyt olisi ollutkaan kun kerta sai nukkua kauneusuniaan ihan kivasti siinä mamin sylkyssä messuilla. :)

Ruokakuppi oli myös ihan tyhjä ja aikatavalla siinä olikin herkkuja kun halusin vähän palkita neitiä esiintymisestä. Kipa tarjos oikein loistoillallisen neidille..orjasta puhumattakaan. Koko päivän siellä messuilla sinkoiltiin leivän voimilla ja kuules kun päästiin Kipalle niin siellä oli grillattua lihaa, maissia, makkaraa, paprikaa, pariisin perunoita ja vaikka mitä vielä. Täytettyjä tuulihattuja oli jälkkärinä..oli kyllä illalla niin raukea olo että oli ihan kiva herätä seuraavaan messupäivään. Pidin kumpanakin päivänä kaksi luentoa siileistä infolavalla ja ne veti hyvin väkeä. Oli ilo olla avuksi ja neuvoa ihmisiä siilien hoivailussa ja muissa asioissa. Shoppailin myös vähäsen joululahjoja sillä tein mainioita löytöjä vaikkakin oli vaikea ne piilottaa ne kaappiin kun teki mieli antaa heti samantien. Rölli ehti ainakin näkemään mun kädessä semmosen ronsu-pehmolelun ja se sitä jo koitti hamuta mun kädestä mutta piilotin visusti kaappiin ja saa sen sitten vasta kuusen alta kun joulu koittaa..

Kiitos kaikille kävijöille ja Diva kiittää myös kaikkia paijailijoita. Kutri itse kiittää rakaimpaa Kipaa aivan mahtavasta tarjoilusta ja luxus-sviitistä minkä järkkäsitte taas mun käyttöön ja mussukka Ninalle kiitos kyydeistä ja kaikesta muustakin. Kiva oli nähdä suakin Anitta taas kerran...ikävä ehtii tulla kun niin harvoin nähdään! Kiitos kaikille esittelijöille, olette todella supereita ja aina apuna kun tarvitsee! Mahtavaa! Seuraavilla messuilla tavataan taas..