Lauantaina tosiaan havaitsin ensimmäisen uskaliaan kaverin tassuttelevan altaassa ja siitä lähtien ovat kaikki uskaltaneet jo tulla pesästä pois ja yöllä on äänien perusteella kova meininki meneillään kun vauvat tutkivat ympäristöä. Johan siitä vähän mekkalaa syntyy kun emo ja 4 vauvaa tassuttelee ympäriinsä ja rapistelee sanomalehtiä. :) On vähän heikossa meikäläisen yöunet olleet viime aikoina.. ;) Hyvä vaan silti että ovat alkaneet liikkumaan. Sunnuntainakin kun kävin tarkastelemassa, vauvat olivat pitkin allasta seikkailemassa ja Biggie seurasi lujasti mamman vieressä koko ajan minne mami sitten menikin.

Eilen katsottiin jo olohuoneessa telkkaria hiljaisella ja vähän jännäsin että tuleekos ne nyt sitten ollenkaan pesästä pois mutta kyllä se mamma sieltä sitten pyyhälsi heti syömään ja hiekkikseen nukkumaan. Olin laittanut varta vasten semmoisen erittäin matalareunaisen ja piiiiitkulaisen ruokakupin ja sinne se siilimamma sitten meni ja iski peppunsa keskelle ruokakuppia ja veteli hyvällä halulla ruokaa huiviin. Sylittelin vauvoja ja nostin sitten altaaseen ja sinnehän ne pyyhälsi, ruokakupille tietty! Biggie otti heti tosi ison sirkan ja mutusteli sitä, Snoop tietysti perään ryöstään sirkkaa mutta Biggie ei antanut vaan kuljetti sirkan mökin vierustalle. Sitten se Snoop luovutti ja meni itse kupille, näytti jauheliha maistuvan ja jätkä veteli raksujakin kitaan niin että näytti ne hampaat jo hyvin toimivan. Oli kyllä huvittava näky...Biggie teki sirkasta vaahtiksia selkäänsä joten en sitten tiedä sojottaako sieltä sirkan koipia nyt piikkien välistä tänään kun otetaan syliin. :D Lil'John hyökkäsi myös heti kupille ja Rihanna sitten vähän myöhemmin. Kukaan ei ollut moksiskaan vaikka telkkari oli päällä ja istuttiin vieressä sohvalla. En ottanyt nyt kuvia koska pidin huoneen hämäränä ettei siilit vaan häiriinny.

Aloitin maanantaina taas työt sairasloman jälkeen, viime keskiviikkonahan sain kipsin pois. Käsi ei ole vielä täysin parantunut mutta pikkuhiljaa se tästä vetreytyy...