Eilen oltiin Jussin vanhempien kanssa ravintolassa isänpäivälounaalla. Siellä oli semmoinen seisova pöytä. Ensin oli kalakierros ja voi nami mitä lohta siellä oli, sitä oli pakko käydä oikein satsaamassa. Sen jälkeen lämpimä ruoka ja jos jonkinmoista ruokaa löytyi, kalaa, kanaa sekä naudan sisäfilettä yms. mutta se kohokohta oli ehdottomasti jälkiruoka! Siellä oli kuutta erilaista kakkua!!! Minä varsinainen kakkuhirmu melkein pökräsin kun sen jälkkäripöydän näin. Jokaista kakkua söinkin pienen palasen ja voi että kun oli hyvää! Olin ihan taivaassa...kuntosalilla olin käynyt jo kolme kertaa sillä viikolla joten hyvällä omalla tunnolla popsin kakkuja niin että napa paukkui.

Illalla annettiin siilien pyydystää torakoita. Lauantaina illalla jo Missylle koetettiin mutta se ei kyllä tajunnut mitään. Torakka juoksi kauhuissaan pitkin pesuvatia ja Missyn nokankin edestä monta kertaa mutta neiti keskittyi vaan kiipeilemään pois vadista. Eilen kun koetin uudestaan, se popsi torakan jo hyvällä ruokahalulla. Torakka ressu lähti pakoon kaksi kertaa vaikka siltä oli jo puolet kropasta syöty ja enään etujalat tallella. Rakaa peliä.

Nallen vuoro kun tuli...se oli huvittavaa. Torakka juoksi kauhuissaan ja Nalle sai hirveän sätkyn ja pelkäsi sitä torakkaa ihan tosissaan. Meni ihan palloksi ja rähisi ja posku sille. Torakka ressu kiersi vatia ympäri ja vahingossa hyppäsi nallen nenälle ja poksuminen kuului varmaan naapuriin asti. Yritin matoja sinne laitaa että herra tajuaisi mistä on kyse. Madot kyllä meni parempii suihin mutta torakka kun lähestyi niin taas maastouduttiin ja rähistiin. Ei se ressu vaan tajunnut että ruokakin osaa liikkua eikä aina ole ruokakupissa paikoillaan. :)

Täytyypi tänään siis kokeilla uudemman kerran josko se nyt ymmärtäis yskän. Torakkaa kävi kyllä sääliksi, se oli oikeastaan tosi nätti ja kivan näköinen. Mua ei ole koskaan yököttänyt tommoset, jättikset on ainoita mitkä saa mut kirkuun aina silloin tällöin. Mato on yäk mutta koppikset sun muut on vaan aikas jänniä. Tiedän kyllä monta siilistiä joka ajattelee asiasta päinvastoin, kuulemma kaikki millä on pitkät koivet inhottaa..mä en kyllä tajuu..mikä voi olla inhottavampi kuin mato? Koppikset yms. on lasten leikkiä niihin verrattuna.. ;)