Nevia haettiin tänään takaisin kotiin...Siellä ne nukkuivat toisiinsa käpertyneenä. Kyllä oli sydäntä riipaiseva näky. Nalle on hieman alamaissa ja ikävöi selvästi Neviaa, samanlainen se oli viimeksikin. Siilit ovat erakoita oikeasti mutta joskus niilläkin vaan kemiat kohtaa ja tämä pariskunta on kyllä kuin yhteen luotu.

Eilen illalla meno oli rauhallisempaa ja ne kulkivat altaassa peräkanaa. Jos toinen lähti omille teilleen niin toinen meni vähän ajan päästä perässä ja nuuhki. Kumpanakin iltana ne heräsivät toisiaan pussaillen. Siitä tiesi että pariskunta on hereillä kun maiskuttelu alkoi kuulumaan fleecekasan alta, kun ne nuoleskelivat toistensa piikkejä. Voi että oli ne vaan niin suloinen pariskunta. Yöllä havahduin Nallen serenaadiin jota se lauloi Nevialle, joten viimeisenä yönä on toimintaakin ilmeisesti ollut.

Nevian laskettu aika on tuossa syyskuun lopussa joten silloin toivottavasti syntyy pieniä Nalleja ja Nevioita. On mahdotonta tietää että oliko treffit onnistuneet mutta sitä hartaimmin täällä toivotaan. Nimittäin tämä pariskunta jos kuka, ansaitsee yhteisiä vauvoja. Luvassa olisi todella uskomattoman kauniita vauvoja, mustakuonoisia ja pintokuvioisia mahdollisesti. :)

Kiitokset vielä Kirsille ihan kaikesta, oli todella ihana taas nähdä ja jutella. *iso hali*!!!!!