Otsikkokin sen kertoo..mua voi kattoo töllöstä ykköseltä 16.1. tässä mainos ohjelmasta:

TV 1 Aamu-tv:n Luonto lähellä-sarja kertoo lemmikkinä pidettävästä kääpiösiilistä maanantaina 16.1. Ohjelma esitetään (uutistilanteen niin salliessa) TV1 klo 06.54 ja 08.13.

Lemmikkisiili Afrikasta    
Vilkkaasti nuuskiva kuononpää, samalla kertaa piikikäs ja pehmoinen. Näin voi kuvailla afrikkalaista kääpiösiiliä, jota siiliharrastajat eli siilistit esittelivät Lemmikkimessuilla Helsing...issä marraskuun puolivälissä. Ensimmäiset lemmikkisiilit tuotiin Suomeen 2000-luvun alussa, ja nyt Suomen Siiliyhdistyksen rekisterissä on jo noin 1400 afrikkalaista kääpiösiiliä.

Haastattelussa puheenjohtaja Katriina Falhi (Suomen Siiliyhdistys) ja siilikasvattaja Nina Tervonen (Sastamala). Ohjelma on kuvattu 12.11.2011 Lemmikkimessuilla Helsingin messukeskuksessa. Ohjelman toimitus ja kuvaus Paul Segersvärd, leikkaus Juha Nieminen, tuotanto Procam Oy.

Ohjelman voi katsoa myös YLE Areenasta seuraavan kuukauden ajan. Laita käyttämääsi hakuohjelmaan sanoiksi "luonto lähellä aamu-tv", niin pääset suoraan Luonto lähellä-kotisivulle. Käynnistä video kyseisen jakson päivämäärän kohdalta.