Meillä oli useempi juhla juhlittavana pääsiäislomalla..Jussi sai tietää torstaina että saa uuden työpaikan. Kyseessä on ihan mahtis työpaikka joten se kyllä nosti fiiliksiä. Perjantaina oli sitten 5v-yhteiselon päivä. Pääsiäinenkin herkkuineen samaan syssyyn..kaikkee kyllä juhlistettiin ja siinä samassa sai Nuppukin oman osuutensa kun oltiin ostettu mansikoita jälkkäriksi. Se niitä tossa hotki ja voi kääk ette voi kuvitella miltä näyttää neiti kilpikonna sen touhun jälkeen..ja meidän keittiön lattia!!!! Konna kävi äsken sitten mansikkakylvyssä ja jouduin kyllä hammasharjalla sen jynssäämään..vieläkin on kyllä punaset huulipunat naamassa, kaikki ei lähde millään! :D Nyt se ottaa aurinkoo ja nauttii olostaan. Meidän herkkupeppu. :)

Samaan syssyyn heitin sitten kotilotki kylpyyn ja kylvetin ne sitten heti perään..asumuksenki siivosin ja laitoin uuteen uskoon..ne tossa vieressä kämpässään vetelee nyt sitten tuoretta ja märkää sallaaddia naamaan. No eihän tämä mitään..pakko ne torakatki oli vetää samaan syssyyn. :D Kylpyyn ei kyllä päässeet/joutuneet mutta kunnon siivouksen kyllä kokivat. Tein hienot temppuradat kananmunakennoista ja wc-paperirullia tunneleiksi, kennosta toiseen..ja mikäs sen hienompaa ku Rölli-pääsiäismunista jäänyt tyhjä Rölli-kenno sinne linnaksi.

Mun torakan kasvatus on ollut vähän sitä sun tätä..Saattaa mennä hyvin kuukausikin etten muista edes ruokkia niitä..hyvin ne vaan sikiää. Ne on meillä tietsikkapöydän alla omassa kämpässään (iso säilytyslaatikko sukkahousuhupulla varustettuna :D) ja kämppä kiinni patterissa. Ilmeisesti tämän siiluhuoneen lämpötila on omiaan torskuille ja siis niitä vauvoja vilisi siellä oikeesti liioittelematta useita kymmeniä..en alkanut edes laskeen. Aikuisiakin oikein äklö-jättiläisiä oli hirvee määrä. Vaikkakin oli kymmenkunta kuolluttakin aikuista. Eihän niitä pieniä vaavi-torakoita sieltä edellisestä boksista pois saanu kaikkia millään. Mua ei myöskään hirveesti houkuttanyt kaataa vanhan boksin sisältöö silleen roskapussiin koska kohta ne pikkuset olis kiivenny sieltä pussista pois ja vipeltäny täällä pitkin kämppää. Ne siisrsin mitkä sain ja loput jäi sinne lootaan vanhaan pohjaan. Mä heitän sinne nyt niin paljo ruokaa ku vaan niille menee sen aikaa että kasvaa isoks ja siirrän niitä sit sitä mukaa sinne boksiin ku vaan on sen kokosia että on järkee pyydystellä. Nyt on siis kaksi torakkaloodaa. Hih! On ne kyllä semmosia elukoita että huhhhuh..täytyy kyllä ton määrän vuoksi alkaa oikeesti pitään noita torakkamestausnäytöksiä tässä nyt ihan säännöllisesti..ongin ne valmiiks kuolleet jättiläiset jemmaan ja annan niitä tässä nyt seuraavat illat siiluille. Mutta sen sanon että hienosti ne leikkii kyllä kuolluttakin. Ehkäpä siis se täys pikkukippo kuolleita torakoita onkin tyhjä kun illalla laitan siilien annoksia.. :DD