Huomenna piti olla viimeinen lääkepäivä..eipä sitten olekaan. Heti kuurin alettua Diva piristyi mutta ei ole ihan ollut vielä entisensä. Herää kyllä pyöräilemään mutta heti kun ruoka tulee syö madot ja kanat ja sitten menee nukkumaan..muut ruuat jää kuppiin eikä hirveästi tule enään touhuamaan. Oikea puoli suusta näyttää normaalilta, ei ole punoitusta yhtään, vasemmalla ei ole enään hampaassa mustaa mutta sitten siitä poskihampaan kohdalta on vieläkin turvonnyt. Näyttää täsmälleen samanlaiselta patilta kun Missyllä oli. Mulla on ollut tosi epätoivoset ja karut fiilikset. Melkein jo naulasin täällä arkkua..soittelin Sailan kanssa eilen ja saatiin tälle aamulle Oivaan aika. Mua lähinnä häiritsi se että onko se patti pehmeä eli turvotusta vaan vaiko onko se kova niinku Missyllä..pystyn kattoon suuhun mutta ei mitään saumaa kokeilla sormin sitä pattia. Neiti pistää lievästi sanottuna vähän hanttiin. Lääkkeen annossakin se on fiksu. Pari ekaa päivää meni hyvin ku avas suun ruiskulle mut sit se oppi mitä sieltä tulee niin piti tiukasti suun kiinni eikä varmana avaa. Epänormina se vielä tekee niin että heittäytyy suoraksi ja haroo kaikilla neljällä jalalla ja työntää etutassuilla ruiskua veks. Eikä mee palloks niinku normisiili tekis. Hankalaa..

Ihan hirveältä tuntui kun se on täsmälleen se sama paikkakin!! No eilen sitten päätti alkaa horrostamaan kaiken lisäksi joka kertoo meidän Divasta sitä että kipeä on, niin se tekee aina jos joku mättää. Lämmitin sen ja kaikki oli jees kun menin nukkumaan mutta eipä ollut syönyt madon matoa eikä murun murua koko yönä. Oli nukkunut vaan yön läpeensä. Eikä pyöräillyt. Melkein porua väänsin jo valmiiks ku odotin aamulla että lähdetään Oivaan ajelemaan. Hirveä tunne..näin jo sieluni silmin kuinka sen suu on täynnä patteja ja tyttö jää pöydälle.

Diva rauhoitettiin ja otettiin RTG:t. Kuvissa näkyi siisti leukaluu, ei mitään poikkeavaa eikä mitään patteja. Hoitaja oli sanonut että siistein siilin suu mitä on koskaan nähnyt. Hyvässä kunnossa on eli ruokavalio on jees..Rauhoitettuna Saila kävi kaikki hampaan välit nyt läpi ettei ole mitään jäänyt enempää sinne hampaisiin ja sitten tunnusteli sitä pattia niin se on ihan pelkkää turvotusta, ihan pehmeä oli. Oli myös kuulemma pienentynyt edellisestä kerrasta. Ei ole Sailan mielestä yhtään samanlainen kuin se Missyn suu silloin. Diagnoosi pysyi samana. Luojalle kiitos!!!! Oli yhä edelleen sitä mieltä että piikit on pistäneet sinne ikeneen ja aiheuttaneet tulehduksen.

Saatiin nyt sitten tujumpi antibioottikuuri eli sitä Dalacinia 2vko aamuin illoin 0,13ml ja kipulääke lopetetaan..voi aiheuttaa vatsaan ja suuhun haavaumia tai ainakin tehdä vatsan kipeäksi. Siilit kuulemma tykkää Dalacinista enemmän kun Synoluxista. No eka ruiskullinen meni niin että annos lensi jonnekin ties minne kun juuri kun sain sen suuhun niin sieltä tuli taas se pieni ja nopea tassu joka tempas ruiskun huitsin nevadaan. Toinen kerta sit onnistui taistelujen kautta ja likka jäi vaan maiskuttelemaan ihan sen olosena että namskis. Ei se tainnu ihan kauheen hyvää olla mutta ei niin pahaa kun edellinen.

Kokeilin aamulla että syökö se enään yhtään mitään ku lähdettiin Oivaan, tarjoilin arvon rouvalle pinseteillä matoja niin siellä se pesässä istui suu ammollaan niin että kaikki hampaat näkyi ja hyökkäsi niiden matojen kimppuun, joka madon välissä tuhahti taistelutuhauksen, kaapi etutasulla peittoa ja taas avas suunsa ja hyökkäs seuraavan annoksen kimppuun..ei siis ongelmia. Kotona kun tultiin Oivasta kokeilin taas..sama juttu! :) Uskon siis että illalla ruoka maittaa.. Ehkä se ongelma on ollutkin siinä että tää ruokatarjoilu on täällä nyt jotenkin Divan mielestä mättänyt..täytyy ilmeisesti syöttää arvon ladya. :D

Nyt peukut pystyyn että kaikki menee nyt tällä kertaa hyvin ja toi tyttö paranee tosta. Että toi lääke oikeasti auttaa eikä tule mitään uusia ylläreitä. Mä en kestäisi sitä..Diva on paras! <3