Rölperi lähettelee kaikille terkkuja..jalat on hyvällä mallilla mutta tää keli ei ole kyllä koiranomistajan paras ystävä. En tiedä miksi on keksitty sanonta "koiranilma"...olen sitä mieltä että päinvastoin. Pari askelta ulkona ja kura roiskuu niin että sitä on kainaloihin asti. Kun päästään eteiseen, pitää kantaa se kylppäriin ja pestä suihkukopissa joka ikinen kerta tassut ja mahan alusta. Hirveen kivaa puuhaa!! :( Murrrr..

Lielahden mustissa ja mirrissä oli muuttomyynti -40%. Sain vihdoinkin sitten sieltä kauan haaveilemani Back on Track takin. Se auttaa lihasjumeihin ja sitä käytetään varsinkin harrastavilla ja kisaavilla koirilla paljon. Pitää lihakset lämpiminä, kiihdyttää verenkiertoa. Heijastaa lihaksiin infrapunasäteilyä. Materiaali on keraamista ainetta ja se on ihan patentoitu. Huomasin vasta että merkillä olisi olleet myös kinnersuojat jotka on tarkoitettu justiinsa jännepotilaille. Harmittelin ihan hirveästi että en tiennyt tuota. Olisin ostanut ne silloin jo heti kun noi jalat meni, oltaisiin saatu toipumisaikaa lyhennettyä ihan huimasti. Noh, nyt sain ne kuitenkin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tuo Back on Track on ihan huippu. Olen niin koukussa siihen ja haaveilen itsellenikin rannesuojia ko. merkiltä. Merkki valmistaa tuotteita hevosten ja koirien lisäksi siis myös ihmisille. Katsokaa lisää täältä. Laitan tähän myöhemmin kuvaa Röllistä takki päällä. Se on tosi mahtiksen näköinen!! VAU! ;)

Ps. lähden tästä puunaamaan Missyliiniä Tampereen alajaoston tapaamista varten, laittelen illalla Divan kuulumisia ja kuvia tapaamisesta.