No nyt on vihdoinkin kuvat mökkireissusta saatu koneelle. :) Kyllä sitä kuvaa pukkasikin ihan mahdottomasti. Tykkään hirveästi kuvata ja vielä kun pääsen luonnon keskelle omaan elementtiini niin jokaisesta oksan pätkästä olisi kuva aina otettava. ;) Mun kameralla saa otettua noita HDTV-laajakuvia jotka on tosi upeita kun luontoa kuvaa. Ensimmäisenä iltana näin elämäni hienoimman auringon laskun kun koko taivas oli täysin punainen. Ei ollut silloin kameraa mukana kun oltiin järven toisella puolella. Sanoinkin että eihän tietenkään toista samanlaista enään tule, eikä tullutkaan vaikka viimeisenä iltana oli myöskin upea auringonlasku. Laitoin Röllin omaan kansioon kuvia Röllistä mökillä, niitä voi käydä ihailemassa täältä. Laitan myös tuohon loppuun yhden maisemakuvan.

Mutta tosiaan juhannus meni hienosti ja olihan siellä mökillä aika kylmä mutta eipä se menoa haitannut. Sitä varten olin pakannut että kestää sitten istua ulkona kalassa satoi tai paistoi. :) Tosin kyllä aurinkokin näyttäytyi monena päivänä ja antoi myös hienoakin ilmaa. Yleensä ottaen ei kuitenkaan niiin paljoa loppuviimeks satanut että se oli kiva. Pilvistä oli vaan koko ajan. Tosin kun lähdettiin sunnuntaina takaisin kotiinpäin niin tottakai koko matkan paistoi aurinko täydeltä taivaalta.

Saunottiin kovasti ja käytiin veneellä kalassa. Grillailtiin ja tein kovasti ristikoita. Kuvasin Rölliä ihan älyttömästi ja sainkin kivoja kuvia aikaiseksi. Onnistuin saamaan myös kalaa virvelillä ja nautin suunnattomasti maisemista. Oli myös hienoa olla joella että koskella kalassa. Maisemat ne tosiaan olivat vasta jotain, sanoinkuvaamattomia. Sieltä ei olisi tahtonut lähteä ikäpäivänä pois.

Rölli nautti reissusta myös jos ei pitkää ajomatkaa lasketa mukaan. Ennenkuin lähdettiin, vein kerran Rölliä koirarantaan mutta se oli aika arka siellä ja pelkäsi vähän isoja aaltoja. En olisi sen vuoksi ikäpäivänä uskonut että se on koira joka oikeasti rakastaa veneilyä. Ensin se juoksi heti laiturille ja kun ongittiin, sain pelätä että se hyppää syötin perässä järveen kun se joka kerta otti vauhtia mutta jäi reunalle kiikkuun. Hyppi rantojen kiviltä toisille ihan onnessaan. Sitten kokeiltiin että suostuuko veneseen ja kyllähän se sinnekin ilomielin tuli. Tähysteli vaan veneen laidalta järveä ja vahti että koska se kala hyppää. Kovasti olisi tuttavuutta tehnyt haukien kanssa joita Jussi naarasi järvestä. :) Taisi olla oikea loma Röllillekin kun sai koko reissun ajan temmeltää vapaana. Ei tainnut olla hihnan päässä kertaakaan koko reissun aikana. Jonkin verran herkkujakin se kyllä sai, täytyy tunnustaa. Pakko sitä juhannusmakkaraa oli toiselle antaa kun se katseli vierestä kun me Jussin kanssa herkuteltiin.

Mutta nyt takaisin kotona tosiaan taas ja hienot ilmathan se kesä pukkasi vaikka mieluummin siellä järvellä nyt olisinkin. Kyllä sielu silti ehti lepään edes hetken, ei voi valittaa.

1245782274_img-d41d8cd98f00b204e9800998e