SY Nokinassun Black Star eli "Tiuku" lähti tänään takaisin kotiinsa ikävöivän perheensä luo. Vähän haikein mielin mammasta luovuttiin sillä Tiuku on todella ihana ja lempeä siili. Ja mikä parasta, todella mahtava äiti kolmelle pojalleen. Ensin vähän kylveteltiin ja leikattiin kynsiä joita ei hirveästi kyllä tarvinnut leikata. Tiuku ei oikein sanonut tästä puuhasta mitään. Keskittyi vaan söpöstelyyn. Sen jälkeen rouvalla olikin niin kiire että 30 kuvasta vain kaksi onnistui kun sillä oli niin kova meno. Kyllästyin 30 otoksen jälkeen touhuun ja siirryin sen vuoksi videokuvaamiseen. Täällä Tiukusta videota.

Kun otin Tiukun poikasten luota, siellä ne vielä kaikki neljä röhnöttivät. Pojat ovat olleet kyllä jo jonkin aikaa välillä erillään ja nukkuvat putkissa. Nyt ne kuitenkin olivat samassa pesässä. Tosin fleecellä oli erotettu vauvat toiseen nurkkaan ja äiti itse oli omassa nurkassa. Niin ne vaan kasvavat ja tämäkin päivä pitää tulla eteen kun äidin ja poikien tiet lähtevät eri suuntiin. Tänään jätkät pääsevät isojen miesten tapaan siilikaappiin opettelemaan rappusten kiipeilyä. Kiitos Tiukulle ja perheelle, oli mukavaa kun saatiin loistorouva tänne meidän hoteisiin. Aika meni nopeasti ja kaikki sujui niin mallikkaasti ettei paremmin olisi voinut mennä. Ihanaa kun lopputuloksena on taas kolme ihanan ihanaa Nokinassu-poikaa joista tulee varmasti kunnon herrasmiehiä. Näinhän se Tiuku-mamma poitsut on opettanut. Hiekkiksessakin ollaan käyty jo jonkin aikaa, aikamiesten tavoin. :D

Koko porukka koossa.

Tiuku ennen lähtöään.

Tiukun perhe halusi tottakai tutustua lähemmin Tiukun vauvoihin ja niitä sitten yritettiin kovasti sylitellä mutta olivat aika vikkeliä kintuistaan eivätkä meinanneet pysyä pikku kätösissä. Possulla oli selvästi faneja ja sen näkemistä odotettiin kovasti. Possu on nykyisin todella urhea pikkusiili ja näytti kyllä heti kauniit rubiini-silmänsä. Gordon löysi Röllin possunkorvan ja iski siihen kiinni niin että mulla oli naurussa pitelemistä. Pureskeli niitä lujaa oikein poskihampaillaan ja sitten teki hienoja vaahtiksia. Pojista otettiin kuvia ja videoo, laittelen niitä sitten tänne kun Kati saa niitä lähetettyä. Tässä todisteaineistoa Gordonista ja possunkorvasta:

Tässä lyhyt pätkä Possusta & Gordonista.
Ja tässä Gordonin vaahtistelusta.