Oltiin kyläilemässä eilen koko päivä ja kun tultiin illalla kotiin, mulla oli muutama koulutehtävä jonka deadline oli menossa umpeen ja meni sitten niin myöhäiseksi että en ehtinyt toivottamaan täällä ollenkaan ystävänpäivää. Kaikki ystävät olette kyllä olleet mielessäni ystävänpäivänä vaikka saamaton olinkin. Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen!

Piristykseksi laitan tähän hauskan videon joka kertaa meidän Nupusta. Olen muutaman kerran metsästänyt sitä täältä eri huoneista ja olen opettamassa Röllillekin että kun sanon "Missä Nuppu?" niin se etsii sen sitten. Konnat keksii kyllä mitä kummallisimpia nukkumispaikkoja ja tää meidän nykyinen koti on kuitenkin sen verran iso edelliseen verrattuna että tuntuu että täällä on tuhat paikkaa mistä se löytää hyviä piilopaikkoja. Nuppu majailee meillä täällä työhuoneessa nykyisin vapaana. Ostin sille uudet lamput justiinsa ja tein lämmittelyalueen hienoista liuskekivistä. Laitan kuvaa sitten kun alue on täysin valmis. Jos jompikumpi (lue:minä itse) on unohtanut oven raolleen niin Nuppu kyllä huomaa sen nanosekunnissa. Sanotaan että konnat on hitaita mutta järjenjuoksu on tällä yksilöllä kyllä todella nopea. Ei se oikein edes yritä lähteä tuonne huoneen ovelle jos se on kiinni mutta haistaa kyllä heti jos se on pienesti raollaan ja kampee sinne sitten avaamaan sitä ovea. Siinä on sitten kaksi vaihtoehtoa, tai oikeastaan kolme: 1. se suuntaa makuuhuoneeseen Röllin sänkyyn ja köllii siellä tyytyväisenä tai yrittää haukkailla sitä peittoa kun siinä on niin kivat värit että sehän automattisesti tarkoittaa ruokaa. 2. menee keittöön omalle lautaselleen syömään tai 3. jos sillä ei ole nälkä, se seikkailee pitkin asuntoa ja yleensä menee olohuoneeseen jossa se omii Röllin 2.pedin ja lelut. Naukkailee pehmoleluja ja syö sen luuta. Sitten kun väsy yllättää se piiloutuu jonnekin nukkumaan ja sitten etsin sitä täällä Röllin kanssa. :D

Meillä on siis tavallaan 1½ koiraa. (1 koira + konna joka luulee olevansa koira). :) Oli pakko ottaa videoo neidin oven avaamisesta. Siinä lopussa ehtii vilahtaan Röllin sänky jonne neiti oli taas kerran matkalla mutta Jussi karjuu olohuoneesta että kilpikonna on vapaana kun ei tiennyt että kuvasin juuri ko. tapahtumaa, oli pakko lopettaa kuvaaminen kun en kyennyt enään pidättelemään naurua. Katsokaa itse tästä.