No niin nyt sitten on Kutrin taas palattava takaisin bloggailun pariin kun täälläkin alkaa taas tapahtua ja on jälleen jotain kerrottavaa. Teen kaikista kuulumisista erilliset kirjoitukset mutta siis treffejä on ollut ja siilivauvoja on odotettavissa. Remontti lähenee loppuaan ja syksy saapunut. Laittelen ensin vähän ruokakuvia kun meillä on Jussin kanssa tapana tehdä aina jotain herkkua viikonloppuna ja ollaan kokeiltu muutamia uusia ruokia. Moni tietääkin että tuo toinen puolisko on varsinainen kokki kolmonen. Tässä kuvia:

Muutama viikko takaperin tehtiin uunissa possun lihaa juurespedillä. Mukana reilusti tuoreyrttejä joita kasvattelen ikkunalaudalla..ensin vähän paistettiin lihaan pintaa ja sitten juuresten kanssa uuniin. Mukana oli porkkanaa, ruusukaali, punajuurta ja sipulia ainakin..

Sitten meillä oli pizza-viikonloppu ja Jussi leipoi tosi mahtavasta taikinasta sisäänleivottua pizzaa ja sitten normi-pizzaa. Tuo taikinaresepti on nyt sitten sellainen millä se retostelee kun on pitkään jo muutellut noita reseptejä tietynlaiseksi ja nyt vihdoin onnistu. Oli kyllä jumalaisen hyvää. Taikina oli tehty jo valmiiksi edellisenä päivänä ja se oli yli vuorokauden saanut levätä.

Täytteenä tässä kinkkua, salamia, ananasta ja balisikaa koristeena. Jussin puolella vielä Jalopenoja. NAMI!!