Eipä tässä ole nyt taas hetkeen tähän koneelle malttanut istua vaikka kait sitä kirjoiteltavaa olis ollutkin. Ihania kesäpäiviä tuossa oli ja ne yritin käyttää ulkona oleillen enkä sisällä koneella. Hieman jo käräytinkin itseni auringossa mutta ei niin pahasti. Parantunut iho jo on. :) Sitten köökin tuolla kukkapenkeissä ja niitäkin tuli laiteltua kuntoon.

Konna lähti eilen takaisin kotiinsa. Herra oli aikas apaattinen meillä koko tuon ajan eikä alkukiinnostuksesta huolimatta saanut mitään aikaiseksi Nupun kanssa. Nuppu on yhä edelleen ylikierroksilla. Se nyökytteli päätään konnalle niin että mä jo laitoin viestiä asiantuntijoille että olisiko se sittenkin uros. *hih* :) En saanut vastauksia, ilmeisesti kyselin niin tymiä.. :) Onhan niitäkin tapauksia joskus ollut että poikakonnilla on ollut ihan naaraan häntä. Tosin en ole mitään muuta nähnyt Nupun vilauttelevan eikä se ikinä ole keväisinkään yrittänyt kosiskella kiviä tai mitään muutakaan joka varmaan olisi jo tapahtunut monena keväänä mikäli se oikeasti uros olisi. Oli puhetta että Konnaa vähän tarkkaillaan ja mahdollisesti käytetään vielä eläinlääkärillä tarkastuksessa ja jos joskus tuosta vielä piristyy niin voitaisiin kokeilla treffejä uudestaan.

Pikkuveljeni oli täällä yökylässä alkuviikosta ja meillä oli kivaa. Käytiin kalastelemassakin. Kun vein veljen takaisin kotiin, vein samalla Nupun hoitoon äitini luokse. Nina haki eilen siilit hoitoon. Samalla lurauteltiin muutamat singstaritkin. Oli kivaa saada vihdoinkin joku laulaan mun kanssa kun ikinä kukaan ei suostu.

Huomenna lähdetään sitten päivällä bussilla täältä Tampereelta päivä Tukholmassa risteilylle. Tänään olen ahkerasti siivoillut että olisi sitten mukava tulla takaisin puhtaaseen kotiin matkan jälkeen. Vielä täytyy pakkailla ja touhuta kaikkea muutakin. Rölli menee Jussin kaverille hoitoon siksi aikaa. Muutaman kerran olen jo itkeä täällä tihruttanut. Saattaa olla viimenen kerta ihan hetkeen kun lähden reissuun ilman koiraa..kyllä tekee niin kipiää ja on vaikea sitä jättää. Se on niin mun vauva! Laittelen sitten kuvia reissusta kun tullaan kotiin.