Vauvat täyttävät lauantaina 6vkoa. On se aika mennyt niin nopsaan ettei sitä edes ymmärrä. Uusia orjia olen ahdistellut hulluuteen saakka ja vaikuttaisi siltä että kaikilla on oikein hyvällä mallilla kaikki hankinnat ja siilikaappien rakennukset. Siitä olen erittäin tyytyväinen!! Olen aikas tarkka ollut ihan alusta asti näiden vauvojen kanssa ja ollut erittäin tiukka uusien perheiden valinnassa. Edellytän että kaikki on varmasti kunnossa uudessa kodissa ennen kuin luovutan lapsosia eteenpäin. Olen sitä mieltä että juuri ne oikeanlaiset ja hyvät ihmiset sen sitten ymmärtävätkin ja kunnioittavat sitä että välitän näistä vauvoista ja sen vuoksi kyselen asioita. Kasvatan poikueen rakkaudella ja suurella huolenpidolla. Meillä kun tämä kasvatus on tunnepohjaista toimintaa eikä mitään pentutehtailua. Ihania lapsosia kaikki neljä ovatkin. Jokainen on omanlaisensa persoona. Hurjasti piirteitä ja ulkonäköä ovat saaneet Missyltä. Pää ja ruumiinrakenne on paljolti Missyä ja parilla lapsella on turkki kuin Nallella ja luonteenpiirteitä riittää kyllä isukilta myös.

Rihanna ja Lil'John on semmoisia rauhallisia epeleitä jotka eivät piittaa paljoa turhanpäisestä mielenosoituksesta tai riehumisesta. Ne tykkäävät käpertyä syliin nukkumaan ja oikasevat oitis kyljelleen ja antavat silitellä mahasta. Nukahtavat niin sikeään uneen etteivät herää vaikka niitä siirtää. Ovat vähän vielä mamman vauvoja ja kovasti haluaisivat vielä maitoa. Syövät kyllä kiinteää ruokaa ihan jo täysin mutta ovat silti porukan pienimmät. Tosin Lil'John on kaikista pienin ja on jo aika hurja ero isompaan poikaseen Snooppiin. Lil'Johnia on nyt syötetty aina illalla vähän erikseen ja se on kyllä varsinainen matoimuri. Hyökkää matojen kimppuun heti ja popsii ne iloisesti mussuttaen. Paino kehittyy oikein hienosti. <3

Snoop ja Biggie ovat sitten taasen semmosia rasavillejä kunnon jätkiä eikä mitään mammanpoikia. Kaverukset tulevat ensimmäisenä aina syömään ja pyöräilemään. Snoophan on ollut alusta asti se joka teki kaikki ensimmäisenä..kumpikin juoksee pyörässä samanlailla kuin isukki ja pistää kyllä Missyä paremmin vauhtia alle. Kummallakin on täysin samanlainen turkki kuin Nallella, tuuhea kuin mikä. Sylissä ei herrat malta juuri paikoillaan pysyä vaan ne sinkoilee paikasta toiseen ja osoittavat mieltä jo terhakkaasti jos haluavat jonnekin päästä ja ne nostetaan sieltä pois. Muistuttavat suuresti isukkiaan paljolti monessa asiassa. Tuhina kuuluu kyllä samantien jos jostain asiasta ollaan jotain mieltä eli luonnetta löytyy. Sitten kun ovat riehuneet itsensä näännyksiin niin ovat kilttejä vauvasiilejä ja käpertyvät kainaloon nukkumaan ja antavat silitellä massusta. Luonnetta ja energiaa löytyy kuitenkin eri tavalla eivätkä ole niin rauhallisia kuin Rihanna ja Lil'John. <3

Snoop saavutti ensimmäisenä "virallisen luovutuspainon" eli 200g jo tuossa keskiviikkona. Muut tulevat hyvin perästä, todennäköisesti Biggie saavuttaa tuon painon tänään ja Rihanna ja Lil'John sitten ensi viikolla. Isoja möhkäleitä siis ovat jo ja sen voin sanoa että voi sitä sotkun määrää! On kyllä hieman hommia siivoilla niitä yöllisiä jälkiä, kaikki ovat varsinaisia kakka-koneita ja sylissäkin saa olla aina vessapaperirulla kädessä. :)
Eilen otin uusia kuvia ja niitä voi katsella galleriasta. Kannatta käydä vilkaisemassa sillä sielä on eräs todella huvittava kuva meidän Snoopista joka nukahti pyörään.. :D Tässä kuitenkin yksi tyylinäyte meidän pikku-prinsessalta...Rihanna otti aika rennosti kuvaukset ja halusi ottaa kauneusunet kesken kuvauksen: