Lauantaina 22.5 oli siilinäyttely Tampereella, Messukylän työväentalolla. Oli rankka päivä mutta tosi ihanaa! Perjantaina syöksyin kauppaan koulupäivän jälkeen ja sitten tehtiin Nuunun kanssa sämpylöitä kahviota varten. Lauantaina järjesteltiin paikkoja työväentalolla jo klo 12 ja sitten klo 13 alkoikin jo hallituksen kokous. Kasvattajatapaaminen oli sen jälkeen klo 14. Aamulehden kautta oli ollut jotain ilmoitusta tapahtumasta mutta siinä ei ollut mainittu kellonaikoja jostain syystä ja innokkaat siilin katsojat tulivat jo vähän yli kaksitoista paikalle vaikka siellä vasta kärrättiin pöytiä ja tuoleja paikoilleen. Klo 15 alkoi varsinainen näyttely ja koska ennakkoilmoittautuneita oli sen verran vähän, päätettiin että vain yksi tuomari tarvitaan. No siilejä olikin sitten sen verran monta että melkein kolmisen tuntia siinä taisi mennä että kaikki oli arvosteltu. Taisi siinä tuomarilla olla vähän haastetta laittaa niin montaa siiliä "paremmuus-järjestykseen". Tässä näyttelyn tulokset:

BIS1
SY Nokinassun Shorty
BIS2
SY Suolahden Rudi
BIS3
SY Kumpulan Cindi

Nuoret:
1. SY Suolahden Rudi
2. SY Vaahtopallon Saana
3. SY Lähdeniityn Ruusa
4. SY Suolahden Homer

Avoin:
1. SY Nokinassun Shorty
2. SY Nokinassun Black Diva
3. SY Suolahden Edie
4. SY Vaahtopallon Ronja Ryövärin tytär

Veteraani:
1. SY Kumpulan Cindi

Kunniamaininnat:
"Miss Sapeli" SY Kumpulan Black Pearl
"Herra Charmantti" SY Suolahden Edie
"Juniori" SY Nokinassun Black Phantom
 

Mulla oli vähän kurkussa palanen kun julkistin voittajia ja näin kuka oli koko näyttelyn voittaja. Maria ja Shorty olivat kyllä ansainneet ruusukkeensa ja olin ihan hirvittävän onnellinen kun sain jakaa heille sekä luokkavoiton että koko näyttelyn voiton. Phantom luovutettiin näyttelyssä ja se sai tuomarilta poikkeusluvan tulla arvosteltavaksi vaikka juniori-luokan ikäraja onkin oikeasti 3kk. Phantom sai sitten kunniamaininnan, mikä sai upouudet orjat varmasti iloiseksi. Saivat oman vauvan kotiin kera ruusukkeen. ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE!


ihmispaljous kuuntelee tuomarin kommentteja...


Diva esittelee puunattuja sääriään tuomarille...

Tätä kirjoittaessani meillä on vielä kaksi vauvaa kotona. Phantom lähti näyttelypäivänä ja Baby sitä seuraavana. Kummallakin on alkanut uusi elämä todella hienosti ja olen erittäin iloinen siitä että pääsivät niin hyviin hoiviin. Rose lähti äsken Jessican matkaan mukaan joten meillä on täällä vielä Smoke ja Star. Smoke lähtee huomenna uuteen kotiin ja Star jää vielä hetkeksi lihotukseen. Likka on pysynyt pienenä syntymästä asti ja sen paino nousee hitaammin kuin muiden. Ihan hyvään painoinen se jo on mutta tahdon että se pääsee ehdottomasti siihen 200g ja vähän yli ennenkuin sillä alkaa uusi elämä.

Näyttelystä löytyy lisää kuvia täällä.
Otin myös Nallukasta kuvia yksi päivä, ne on täällä.
Lil'Johnista oli myös kuvia ennenkuin lähti uuteen loppuelämän kotiin. Ne voi katsoa täältä.