No niin..vaavit täytti tänään 17vrk. Otin eilen iha hurjasti kuvia sekä pari videonpätkää..

Galleriasta voi käydä katsomassa kuvia.

Tässä video1 ja video2.

Myös Nokinassu-sivut on päivitetty ja vauvoilla on siellä oma sivu.

Sunnuntaina siirrettiin Missy ja vaavit altaaseen pois kaapista mikä sujui oikein hyvin. Silti se jotenkin taisi Missyynkin vaikuttaa koska eilen ei suostunut tuleen pesästä pois kun vasta 22 aikoihin vaikka yritin sitä ruualla maanitella jo 17 aikoihin ja valotkin oli pois. Ei tullut ei...nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa tuli aamulla 10 aikoihin kyttään aamupalaa. Jeeee!! Edistystä! :)

Vauvat oli punnituksessa taas hurjasti kasvaneet. Eilen oli mustalla vauvalla toinen silmä auki ja tytöllä oli kummatkin raollaan. Pinto-pojilla ei vielä ollut kun ovat muutenkin vähän pienempiä..varmaan niilläkin aukeaa simmut tässä parin päivän sisällä.

Olen nukkunut vähän huonosti pari yötä sen jälkeen ku perhe muutti altaaseen..sieltä kuuluu äänet hurjan lujaa verrattuna kaapista. Puolensa siinäkin koska nyt kuulee helposti koska missy tulee pesästä pois ja oli ihana aamulla päivittää sivuja kun piipitys ja lutkutus kuului makkariin asti tuolta olkkarista. Kun laitoin Missylle aamupalaa, kuului mässytys ja maiskutus tosi lujaa..vauvojen äänet ovat todella lujia muutenkin jo nyt! :)