Kirsi ja Rosa tulivat eilen Nevian kanssa. Ensin vähän juteltiin ja herkuteltiin...sain ihania tuliaisia!!! Kiitos Kipa! :) Sitten oli aika päästää nuoripari yhteen. Nevia syöksyi oitis "pussailemaan" Nallea ja teki julmetun isoja vaahtiksia Nallen piikeistä. Siilithän tekevät vaahtiksia yleensä uusista tuoksuista, mikä tarkoittaa sitä että ne purevat ja nuolevat kohdetta ja keräävät vaahtoa ja sylkeä suuhunsa, jonka ne sitten levittävät omiin piikkeihinsä.

Viimeksi taisi olla niin että Nevia oli se varovaisempi osapuoli mutta nyt meni selvästi roolit toisinpäin. Hetken nuuhkittuaa, nuoripari meni kahdestaan nukkumaan fleecen alle. Illalla alkoi fleecen alta kuulumaan taas maiskutusta kun vaahtiksia tehtiin. Sitten ne jo heräsivätkin ja ravasivat pitkin allasta. Nevian käytös oli huomattavasti erilaista nyt kuin edellisellä kerralla. Se ei ollut ollenkaan peloissaan eikä tuhissut Nallelle muuta kuin ihan vähän, muodon vuoksi. Nalle lauleskeli morsmaikulleen mutta ei läheskään niin paljoa kuin viimeksi. Viimeksi se lauloi yhtä soittoa ja piipitti Nevialle jotenkin epätoivoisesti. Nyt Nevia oli enemmän touhussa mukana, joten ilmeisesti ei ollut kosiskelemiselle niin paljon tarvetta. Yö sujui mallikkaasti, isäntäväenkin annettiin nukkua tällä kertaa. Tosin nuoripari meni itse vasta klo 8 aamulla nukkumaan. :)

Aamulla tehtiin "kuntotarkistus". Ruokakuppeja ei oltu syöty tyhjäksi, olivat aika paljon jättäneet ruokaa, joten ilmeisesti on ollut niin kiire ettei olla ehditty ruokailemaan. Nevia oli aivan kunnossa, mitä nyt hieman likainen. Nalle taasen oli saanut hieman vammoja leukaansa. Sillä on nyt ikäänkuin kaksoisleuka koska se on punainen ja turvonnut. Poikasiilit ovat aina kovilla näissä lemmenasioissa koska leuka hankaa tytön piikkejä vasten, jotka ovat vielä yleensä pystyssä. Sinne ne jäivät nukkumaan vierekkäin fleecen alle...illalla sitten jatkuu lemmenpuuhat.

Kuvia oli vaikeaa saada treffeistä koska illalla on niin pimeää. Ihan ensikohtaamisesta otettiin valokuvia mutta kun pariskunta niin vimmatusti liikkui, oli vaikeaa saada onnistunutta kuvaa. Tässä kuitenkin yksi, siitä näkee juuri nuo suuret vaahtopallot, joita Nevia oli tehnyt ja niitä oli sekä fleecessä että siileissä. :)

1844912.jpg