No kun täällä niin malttamattomana kuulumisia odotellaan niin kerrotaas nyt sitten.. :) Tiistaina tultiin kotiin ja sen verran mehut kyllä meni tossa reisussa että piti ottaa kolmen tunnin päikkärit kun kotiin pääsi ja sitten loppuilta meni sohvalla elokuvaa katsellen eikä jaksanut liikkua mihinkään. On se rankkaa toi matkustelu. Netti oli poikki ja sekin saatiin toimiin vasta tänään. Kauhulla jo odottelinkin että kuinka paljon postia oikeen ehti kertymään sillä aikaa.

Reissu meni siis oikein hyvin ja kivaa oli. Laiva oli ihana Silja Serenade, jossa oli kävelykatu. Hyttiin pästyämme kierreltiin vähän laivalla ja kulutettiin aikaa. Kahdeksalta oli seisova pöytä kattaus koska ensimmäinen kattaus oli jo täynnä silloin kun siihen paikkoja soiteltiin. Seisovassa pöydässä tuli kyllä totaalinen stoppi eikä kyennyt syömään yhtään niin paljon kun olisi halunnut. Kylmä pöytä oli hyvä ja tykkäsin kovasti savulohesta. Lämmin pöytä ei kyllä ollut kummoinen hintaansa nähden kun ajattelee lihapullia, nakkeja tai sipulirenkaita.. Luojalle kiitos silti jälkkäripöydästä joka oli odotuksen arvoinen. :) Kaksi tuntia me siellä kökittiin ja sitten oltiin niin puhki ettei meinattu päästä hytistä enään ulos ollenkaan.

Aamulla laiva saapui Tukholmaan. Meillä oli bussikuljetukset keskustaan ja takaisin satamaan. Syötiin aamiaista maissa ja sitten kuljeskeltiin kaupungilla. Käveltiin kuninkaanlinnan ohitse vanhaan kaupunkiin josta löysin Röllille tuliaisen. Olin sanonut jo ennen reissua että tuliaisia en muita tuo muuta kuin Röllille pehmolelun. Ostin semmoisen ihanan vihreän merikilpikonna pehmolelun. Sitä sitten halailin itsekin loppumatkan. Se oli iiiiihana! Aika isokin vielä. Sitten mentiin bussilla takaisin laivaan ja siellä vedettiin pienet päikkärit että jaksaisi taas illalla. Kun herättiin, käytiin syömässä ja vähän Tax Freessä kun oli tilauksia sieltä. Illalla oltiin tanssimassa ja myöhäiseksi meni. Kyllä väsytti bussissa tulomatka. Haettiin Rölli heti kotiin, oli niiiin hirveä ikävä sitä. Ja se kyllä tykkäsi pehmolelustaankin. Nyt se on vähän enemmän tossa mua seuraillut ja pyrkinyt tarkisteleen etten lähde mihinkään. Taisi olla silläkin kova ikävä. Siilit olivat pärjänneet hoidossa myös hyvin mutta sen verran jännää oli kuitenkin ollut että eivät olleet syöneet ihan niin hyvin kuin kotona. Missy oli kuulemma kerännyt fanijoukkojakin olemuksellaan ja Nalle ollut kilttiä poikaa. Tässä pari kuvaa reissusta:

1244724036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244723970_img-d41d8cd98f00b204e9800998e