No niin, ensinnäkin pahoitteluni siitä että on mennyt niin kauan kun viimeksi olen saanut aikaiseksi kirjoitella tänne blogiini. Viime sunnuntaina leivottiin kokki 3:n kanssa pizoja joista tuli niin komeita että otin kuvankin ja piti tänne blogiin laitella mutta enhän mä sitten ehtinyt... Tämä viikko on ollut aivan hullunmyllyä ja olen suorastaan juossut tukka hulmuten milloin missäkin. Alkaa kyllä jo näkyyn päältäkin päin kun tänä aamuna revin itseni väkisin sängystä ja katsoin peiliin..HUI, kuka se oikein oli joka tuijotti takaisin? Onneksi siis tulee viikonloppu, tosin ohjelmaa on viikonloppullekin luvassa mutta ainakin yritän nollata univelkaa ja stressiä..edes vähän. Saa nähdä sitten onnistunko. Mutta asiaan..

PIKKUJOULUT
Aiemmin tällä viikolla olin jo firman pikkujouluissa mutta tänään vasta onkin luvassa ne odotetuimmat pikkujoulut: Tampereen alajaoston pikkujoulut. Eli siis "siilien pikkujoulut" :) Paikalle on tulossa taas vähintäänkin ne kaikki ihanimmat ihmiset ja tuttavat siileineen täältä tampereen alueelta joten ehkä sekin rentouttaa mun mieltäni kun pääsen taas hääräämään tän siilismin merkeissä. Pikkujoulut alkavat klo 18 joten on myös mukavampi ajankohta siileille. Luvassa on ihania joululeipomuksia glögin, kynttilänvalon ja joulutunnelman ohessa. Pidämme samalla myös vuosikokouksen. Perinteinen lahjanvaihto pitäisi olla kanssa ohjelmanumerona. Odotan siis illan tapaamista innolla, tosin tällä kertaa menen ilman siilejä koska..

TREFFIT
..Kyllä se nyt niin sitten on että tänään koittaa juuri se päivä mitä tässä moni varmastikin jo jännityksellä on odottanut. Minä vaan tässä jaarittelen ja nyt vasta pääsen tähän odotettuun aiheeseen minkä vuoksi tiedän että moni täällä nyt ramppaa tämän päivän jälkeen sata kertaa päivässä..MISSY JA NALLE TREFFAAVAT!! :)

Kun tulen pikkujouluista, on tarkoitus sitten päästää pariskunta "valloilleen". Jussi laittaa tänään jo treffilaarin kuntoon ja Nalle saa ensin olla siellä hetken. Tosin se onkin jo Nallelle tuttu paikka koska on ollut kyseisessä laarissa ennenkin kun hehkeä Nevia-neitokainen oli meillä tapaamassa Nallea tuossa kesän korvilla.

Eilen tuudittelin ja paijasin Missyä kun tiesin etten sitten koko viikonloppuna voi neitoa häiritä ja iski kamala ramppikuume..en kirjoita edes aiheesta enempää, koska en vieläkään ymmärrä että nyt se vihdoinkin on koettanut. Monta kertaa on jouduttu lykkäämään. Yritän olla ajattelematta edes koko asiaa koska muuten alkaa jännäämään ja mulla on tässä vielä monen monta tuntia aikaa kärvistellä. En siis sano muuta kuin tähän loppuun vaan että pitäkää peukkuja. Lupasin jo aiemmin ottaa kuvia joten kyllä varmasti niitä tänne laitan jo heti huomenna ja kerron sitten lisää. Tosin vasta illemmalla kun huomenna on päivällä menoa.. :)