Myöhäset ystävänpäivä-onnittelut kaikille! En eilen ehtinyt koneelle kun odotin aamupäivän ystävääni Kipaa ja Rosaa jotka tulivat kyläilemään ja katsomaan uutta perheenjäsentään, Snooppia. Kirsi toi aivan mahtavat tuliaiset tullessaan ja sitten vei meidät vielä syömäänkin. Juteltiin vaikka kuinka ja oli aivan mahtava päivä! Kiitos Kirsi tuhannesti vielä kerran!!

Otettiin muutamia kuvia mutta ne ei kovin hyvin onnistuneet kun vauvat ovat niin kovia jo liikkumaan että on vaikea ottaa kuvaa. Joitakin onnistui ja niitä voi käydä taasen katsomassa galleriasta. Kirsi ja Rosa taisivat ihastua Snooppiin ja ottivat myös paljon kuvia. Ihmettelin Kirsille sitä että poikaset eivät ole tulleet vielä pesästä kun ovat niin kovia jo juoksemaan ja kiipeilemään..Ovat kaikki yli 100g jo ja moni on ollut ihmeissään kun olen kertonut etteivät syö vielä kiinteää ruokaa ja kasvaneet ovat kunnon jööteiksi ihan äidinmaidon voimalla. Missyllä maito näköjään hyvin riittää..oma arvaukseni oli että vauvat lähtisivät pesästä liikkeelle vielä tällä viikolla.

No eipä tuottaneet pettymystä. Eilen illalla käytiin katsomassa että mitä se Missy rapistelee niin poikanenhan siellä makoili lämpömaton päällä altaan toisessa päässä...kukas muukaan se oli kuin rasavilli: Snoop!!! :) Eipä ollut ylläri että se oli eka vauva joka kekkas sieltä pesästä lähteä. Missy vaan katseli tyynesti hiekkalaatikostaan..hetken päästä käytiin katsomassa uudestaan niin Missy nukkui hiekkiksessa ja vauva oli jo pesässä. Siitä asti kun ollaan käyty tarkistelemassa tilannetta niin usein näkyy pesän suulta joku vauva aina. Aamullakin joku nukkui pesäaukon lähellä. Kyllä ne vaan sieltä tosiaan nyt lähtevät liikenteeseen ja ruoka alkaa varmasti jo maittamaan kun hampaatkin kaikilla on jo puhjenneet. Vauvathan täyttivät eilen 4vkoa.