Alkaisi olemaan h-hetket Divalla käsillä...enpä usko että meille mitään vauvoja on tulossa. Huomaatte varamaan tekstistä että vähän masentaakin kyllä. Diva käyttäytyy normaalisti, ei ole mitään merkkejä ilmassa. Ruokahalu on lientynyt eli ei syö enään niin paljon kuin alussa, syö vaan herkkuja tarpeeksi ja sitten riittää. Tämän vuoksi painokin pudonnut n. 10g. Nukkuu täysin avoimella eikä pesässä yhtään. Joka aamu saan nostaa pesään. Vatsa on slim fit versioo, mikään ei pullota. Ei ole oikeastaan yhtään merkin merkkiä mistään. Virkeähän tuo on silti ja kyllä se ruokaa kovasti aina odottelee ja seikkailee altaassaan reippaasti.

Saa luvan olla nyt altaassa joka tapauksessa. Varmuuden vuoksi. Eihän näistä siileistä nimittäin koskaan tiedä. Juuri juttelin yhden kasvattaja-ystävän kanssa joka juuri kertoi siitä kun hänellä naaras vaan laihtui ja sitten 52vrk meni ja syntyi silti vauvoja.. :DD Tää meidän neiti on muutenkin niin ihmeellinen tapaus että eihän siitä voi mennä 100 varmaksi sanomaan mitään. Jos tiine on niin silti uskon että menee pidemmälle kun tuo 35-40 vrk. Eiköhän jotain merkkiä näy sitten edes paria päivää ennen mahdollista synnytystä. Mutta tosiaan tässä vaiheessa ei ole kyllä odotettavissa mitään. Yleensä meillä kaikki on ollut tosi selkeitä ja on ollut aika hyvin nähtävissä. Olen aika varma siis että mitään ei tule. Jos silti jokin muuttuu niin ilmoilen heti tänne kuulumisista.

Nyt on aika kiire töissä, saas nähdä pääseekö sitä ollenkaan joululomalle. Töiltä ei ehdi mitään jouluvalmisteluita tekemään, eli ei välttämättä kuulu nyt musta mitään ellei jotain tähdellistä kerrottavaa tule. Joulun odotusta vaan kaikille, toivottelen vielä joulut sitten lähempänä. ;)

Ja ps. niiiiin paljon onnea mun rakkaalle ystävälle, SY Hopeatassun Kipalle, joka sai juuri ensimmäisen poikueensa. Nyt meidän Nalle on taas uuden sakin vaari kun SY Nokinassun Snoop Hogg ja SY Kumpulan Black Pearl sai vauvoja. Onnea ja tsemppiä loppuun asti! <3