Mun käsi on kuollu mut kirjoitan silti yhden sormen tekniikalla ja vasurilla siis..pakko kirjottaa koska Jussi-murulla on tänään syndet...kohta mun ukkoni on jo käpy..*hih* mutta siis..

HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ MURU!! :]

Ja si vaaveihin...eilen illalla missy malttoi tulla jo pesästä pois. Se makoili hiekkiksessa ja nukkui siellä kyljellään silmät kii eikä ees heränny vaikka otettiin Nalle siitä missyn seinän toiselta puolelta pois ku mentiin sitä sylitteleen makkariin. Hyvin oli jo syöny vaikka ei se suostu päivällä tuleen syömään ollenkaan. Annetaan sen vuoks ruoka jo aika aikasin illalla ja sammutetaan valot niin se tuleekin sitten heti syömään. Ennen synnytystä se nuoli kipon puhtaaks ja mikä vaan kelpas, nyt mamma nirsoilee ja syö kaikki herkut ensin ja jättää ruokaa. Oon reilusti laittanutkin ettei vaan lopu ruoka kesken kun ei kerta päivällä tule syömään. Näköjään se riittää ku on varaa nirsoilla.

Mutta tämä tarkoittaa siis sitä että pääsen katsomaan vauvoja vasta huomenna iltasella kun täytyy odottaa että missy tulee pesästä pois. Laitan kyllä sit kuvan ja infoo tänne heti ku voin mutta voi mennä tosiaan iltaan että tiedätte..tiedän että kuitenkin odotatte joten ajattelin varottaa jo etukäteen. Ettei mee vuodatus tukkoon ku klikkailette päivitä nappia koko päivän. :)