Rida lähti tänään uuteen ihanaan lukaaliinsa Jasmin ja Jussin luo. Tuossa päivällä laitettiin herra edustuskuntoon ja pitelin sitä sylissä siihen asti kunnes herraa tultiin hakemaan. Täytyy kyllä myöntää että nyt on jotenkin todella outo olo. Erittäin haikea fiilis vaikkakin herra pääsi parhaimpaan mahdolliseen kotiin. Mulle on selkeästi jotenkin vieläkin vaikea tottua tuohon pääluku kahteen. Outoa että on yksi kaappi tyhjä.

Rida on Missyn kopio luonteeltaan. Oli tosi ihanaa pitää poikaa meillä tämän ajan. Jäi oikeastaan tunne että olisin halunnut olla sen kanssa vieläkin enemmän. Tuollainen ihmisläheinen siilipoika jättää kyllä helposti tassun jälkensä sydämeen. Aivan ihana pakkaus kertakaikkiaan. Yleensä pystyn olemaan kiintymättä niin kovin koska ajattelen heti alusta jonkun toisen siilinä jos ei ole tarkoitus jättää itselle. Eihän tuommoiseen silti voi olla rakastumatta kun napittaa sua silmillään että silitä ja helli mua! Harvinaista siililtä sellainen käytös. Nyt on jännät paikat edessä uudessa kodissa. Toivottelen erittäin hyvää jatkoa Ridalle ja onnea uusille orjille uudesta perheen jäsenestä. Teillä on kyllä harvinaislaatuinen ukko siellä! Pusuja Ridalle ja näkemisiin!

Haenkin tuosta ton Divan sylkkyyn kun heräilee niin saan vähän lohdutusta..Mennään katsomaan yhdessä loppuillaksi elokuvia. Täytyy antaa Nallellekin vähän jotain herkkua tänään.. :)