Voi kääk kun on aikaa kulunut taas sata vuotta edellisestä kirjoitukseta, hyi häpeä!! :( Lupaan yrittää parantaa taas hieman tapojani.
No kerrotaan nyt että SY Nokinassun Rough Rida on löytänyt itselleen uuden emännän ja isännän ja muuttaa tänne Tampereelle Jasmin ja Jussin hoteisiin. Rida on täällä vielä meidän ilonamme pari viikkoa kunnes herran uusi lukaali valmistuu. Sillä välin Rida viettää täällä lemmenlomaa kun saa erään nuoren neidin treffeille muutamaksi päiväksi. ;) Piakkoin myös Nalle saa kokea lempeä kun saa nuoren neidon SY Vaahtopallon Saanan tänne. Saana tulee hieman opettelemaan kokeneen herran kanssa että miten sitä sitten pikkusiilejä tehdään. :D Rida ja SY Kumpulan Pikku Myy on ensikertalaisia, nuori pariskunta. Toivottavasti treffit sujuvat hyvin. Nallellahan oli taannoin tässä kylässä Kumpulan Luna mutta valitettavasti Luna sai keskenmenon.

Meillä on itsellä myös poikassuunitelmia eli SY Nokinassun Black Star astutetaan lokakuun puolen välin tienoilla ja Diva marraskuun lopulla. Kummankin poikueen isänä on musta söpöläinen gigolo SY Salorannan Kyösti. Tarkkoja treffipäiviä ei ole vielä lyöty lukkoon mutta kerron sitten täällä lisää kun suunnitelmat ja päivämäärät selkiytyvät.