Nallella oli viikonloppuna aivan uskomattoman suloinen neiti kylässä treffeillä. Nallellahan oli 26.9 syntymäpäivä ja herra täytti siis 3-vuotta!!! Tämä oli Nallelle vähän niinkuin syntymäpäivälahja ilmeisesti sitten Nuunun puolelta joka on Nallen kummitäti. :D Saana on melkolailla muuten samanvärinen kuin Nalle mutta likalla on enemmän valkoista piikkien kärjissä ja kun Nalle on vähän haalennut vanhetessaa, tytöllä on voimakkaan musta maski. Aivan uskomattoman suloinen nappisilmä. Pariskunta sopii yhteen kuin nenä päähän ja sen näki kyllä heti ensi silmäyksestäkin. Saana oli erittäin kiinnostunut Nallesta. Käyttäytyi vähän samanlailla kuin Missy aikoinaan. Haisteli Nallea ja kumpikin nuoleskeli hajuja toistensa kyljistä samaan aikaan. Nalle aloitti aariat saman tien. Sen suuntaista puuhaa oli että muutaman kuvan jälkeen siirsin parin nopsaan siilikaappiin rauhaan. Nauratti ihan hirmuisesti kun Rölli katseli pariskunnan touhuja etäältä komennettuna vähän ihmeissään. Mitähän senkin päässä liikkuin? Pakko oli näpsäistä siitäkin kuva.

Treffit sujuivat juuri odotusten ja toiveiden mukaan sillä jouduin valitettavasti omin silmin todistamaan ettei siilivauvoja tuo todellakaan haikarat. Lauantaina kaappi ryskäsi niin että menin taskulampulla katsomaan ja siellähän sitten oli tositoimet onnistuneesti juuri käynnissä josta ehkäpä saan ikuiset traumat. Enpä enään toiste tirkistele kesken siilien lemmenyön.. :D Mutta siis vaahtopalloille on odotettavissa Nallen jälkeläisiä vkolla 46-47 alkaen. Toivottavasti poikue onnistuu kun Nalle ei ehtinyt Missyn kanssa tuomaan maailmaan kuin kaksi poikuetta. Olisi hienoa jos Nallen kallisarvoiset geenit jatkaisivat myös vaahtopalloissa eteenpäin.

Kuvat oli ihan epäonnistuneita eikä niistä oikein mitään tullut kun oli niin pimeä ja salamalla joutui kuvaamaan. Inhottavaa kun näyttää punaiselta silmät noissa vaikka siis kummallakaan ei ole punaiset silmät!! Tässä pari ja lisää löytyy täältä (ihan lopussa):