Olimme eilen sitten taasen Sailalla Oivassa..Diva rauhoitettiin ensin ja tutkittiin pattikohtaa tarkemmin. Pattiin työnnettiin neula eikä sieltä tullut mitään..se oli ihan pehmeää ientä vaan..ei ollut sisällä mitään kummallista ja toisaalta helpotus että oli pehmeää ettei mitään kovaa. Vaikka eihän siinä aiemmassa rtg:ssä näkynytkään leukaluussa mitään muutosta. Otettiin pari koepalaa ja lähetettiin patologille. Saila kyllä epäili vahvasti että se olisi vain hyvänlaatuista ikenen liikakasvua mutta otettiin kuitenkin mun oman itseni takia siitä ne näytteet. Sitten on kaikki kortit katsottu eikä oikeastaan keinoja enään käytettäväksi tai asioita ihmeteltäväksi. 10-14pv kestää yleensä ne tulokset tulla että sitten odotellaan vaan mitä sieltä tulee. Toivottavasti ei tosiaankaan olisi pahanlaatuista kasvainta. Eihän tässä voi oikein mitään ajatella vaikkakin kyllä se iskee silti lujaa jos siellä jotain negatiivista on. Ei tässä kukaan oikein osaa selittää enään mikä hitto tääki juttu on. Vaikka meidän tuuriahan tää tämmönen nimenomaan on että jos meidän siileille jotain tulee niin ei se voi olla koskaan mitään järkeen käypää tai mikään helppo nakki. PERKELE!

No sitten olin ottanut myös Nalle-papan mukaan hammaslääkärintarkastukseen koska mututuntuma/perstuntuma (kummaksi sitä sitten voi/saa sanoa) oli semmonen että Nalle on sitten seuraava jos ei nyt katota. No kuten arvelinkin niin hammaskiveä sieltä jouduttiin poistaan ja neljä hammasta poistettiin. Nalle ja Diva saa kumpikin nyt pari päivää kipulääkettä toimenpiteiden takia ja sitten antibiootti jatkuu Divalla ja tietty nyt samaa annetaan sit Nallelle kans. Eli kaks hampupotilasta täällä lepäilee. Pelkäsin kyllä hirveesti että syökö ne ollenkaan mutta Diva oli edellisenä iltanakin jo syönyt kupin ihan puhtaaksi mikä on harvinaista ollut näinä aikoina ja niinpä ne kummatkin nytkin veteli ruuat hyvällä halulla ihan niinkun missään ei oltais oltukaan.. ????? :O hohhhoh! Onneksi sentään..jatkan nyt pari päivää kipulääkettä ja sit katotaan taas ilman sitä. Onneksi vein Nallen nyt, se olis kuitenkin alkanu oireileen sit kohta heti perään. Tiesinkin kyllä tuon koska sehän on just semmonen perussiili että syö viimeseen asti vaikka mikä olis. Ei tosiaan näytä mitään ennenku kuolo korjaa..varmaan kupsahtaakin mato poskesta roikkuen kun sen aika tulee. On se vaan reipas vaari.. <3 Paras ensimmäinen siili mikä voi olla!!

Vietettiin ennen lääkäriin lähtöö Nallen kanssa vähän "laatuaikaa". Pappa joutu kunnon hammasharja-jynssäyksen uhriksi. Kyllä oli putipuhdas sitten kun mentiin lääkäriin. Otin muutaman kuvankin papparaisesta. On se niin edukseen. Kylpeminen oli ihan perseestä mutta sen jälkeinen kuivausoperaatio hiustenkuivaajalla on Nallen lempipuuhaa. Se oli ihan löysänä raatona ja silmät puoliummessa kun puhaltelin masukarvoja kuivaksi..sitten se jäi selälleen sen jälkeen ja silmätkin melkein luppasivat tossa kun kuviakin otin. On se mainio tyyppi!! :) Lisää kuvia täällä.