No niin eilen sitten pääsi mamma eroon osasta jälkikasvusta..Missy ja likat pääsi kaappiin ja poitsut jäi altaaseen. Diva jäi heti rohkelikkona tutkiin että mikäs paikka tää on ja äkkäs kanankaulan jolle antoi semmosta kyytiä että. Ei ollut moksiskaan, tais tykästyä kerrostaloasumiseen. Diva on nyt vielä hetken Missyn ja Sugarin kanssa ja sitten loppuviikosta se pääsee muuttamaan omaan kolmioonsa. Sugar on vähän arempi eikä semmonen huimahattu ku Diva ja oli vähän että apuva, mihin mä jouduin mutta seurasi sisarensa kyljessä kiinni ja kun mammakin tuli hetken päästä paikalle niin huomasi ettei hätä ole tämän näköinen. Missy muisti selvästi että kun sinne yläkerrokseen menee kyttäämään nenä kiinni ovessa niin johan sitä sapuskaa tulee. Taisi oppia tosta odotusajasta jotain..En kyennyt olemaan kun se taas tuijotti mua ja oli sitten pakko hakea äipälle jättis. Lapsukaiset kävivät läpi joka nurkan ja putkissakin mentiin. Jussi opetti tyttöjä kulkemaan rappusissa mahan alta kävelyttäen ja välillä pepusta tuupaten. :D Diva taas kerran huimapäänä ei juuri aristellut, hetken päästä se jo meni rappusia ylös alas ihan vettä vaan. Sugar aristeli aluksi mutta kyllä se muutaman tunnin päästä seurasi Divaa yläkertaa ruokalautaselle. Siskokset on kuin paita ja peppu ja ne pyöräilikin yhdessä. Oikein hyvin meni kaiken kaikkiaan ensimmäinen yö kaapissa. Erinomaisesti!

Heti ku sammutin valot, kuului ihme ääntä. Pojat oli tullut tutkimaan että miksi ne likat lähti ja mitä tälle altaalle on tapahtunu. Kanankaula löyty matkalta ja sitä jäätiin järsimään ja tekemään vaahtiksia. Shorty ampas heti hiekkikseen kun se kerran oli vapaana eikä äippä maannut siellä niinku yleensä. Se otti hiekkakylpyjä koko illan. Tilaa oli lautasilla selkeästi joka asumuksessa kun kaikki istuivat keskellä lautasta ja vetelivät hyvällä halulla ruokaa poskeen. Tytöt nautti ku poitsut ei ahmi kaikkia ruokia ja pojat oli tyytyväisiä ku mamma ei syö kaikkia matoja. ;)

Nalle selkeästi ihmetteli että mitä siellä naapurissa tapahtuu kun se haistele seinän läpi tytärtään kun Diva ihmetteli asumuksen väliseinää. Selvästi oli ymmärrys siitä että tuolla toisella puolella on joku. :D

Pojat painaa jo reilusti yli luovutuspainon ja Sugarkin muutamaa grammaa vaille. Divalla ei ole kun parikymmentä grammaa vajaa mutta yhä se on porukan pienin.