Eilen tultiin kotiin ja oli tullut jo pimeä. No arvatenkin meidän Missy oli käyttänyt heti tilaisuuden hyväkseen ja oli taas karkuteillä. Yleensä se löytyy sohvan alta nukkumasta mutta nyt ei ollutkaan siellä...Varmaan vartin verran kontattiin pitkin kämppää ja tähyiltiin taskulampun kanssa huonekalujen alle. Ja likkaa ei ollut missään. Pahin painajainen oli se että huomasin vaatehuoneen olevan raollaan ja mietin että voi hitto jos se sinne on kaivautunut. Se vaatehuone kun on muutenkin kaaoksen vallassa ja sieltä sen pienen siilin etsiminen on kuin neulaa heinäsuovasta hakisi. Etsintöjen tuloksena oli kuitenkin se että hyväkäs oli kiivennyt TV-tason yhdelle hyllylle, videoiden taakse. Ei sitten yhtään hankalampaa paikkaa löytänyt!

Kun neiti oli löytynyt, passitin sen pesämökkiin mietiskeleen ja suljin sen kylppäriin. Sitten Nallen passitin taloineen päivineen keittiöön ja tyhjättiin koko siilikaapin sisältö. Hyllyt otettiin irti ja pestiin suihkun alla kuten myös rappuset. Rappusiin Jussi rakensi semmoset paremmat systeemit että ne saa helpommin irti ja välillä pystyy ottaan pesuun kun meidän siilikaappi on niin jättimäinen muutenkin että sinne rappusiin ei oikein meinaa ylettyä kun kaappi on niin syvä. Lämpömatot asennettiin myös alimman tason pohjaan ja lämpötilakin nousi heti kaapissa. Oli kyllä semmonen suursiivous että huh huh..kyllä siinä pari tuntia menikin. Varmaan siilit oli ihmeissään illalla kun olin ollut niin ilkeä ja pessyt kaikki "kivat" hajut pois.

Kun tyhjäsin hiekkiksia, Missyn lootasta löytyi piikkejä. Epäilen että neidillä on nyt piikinvaihto alkanut..Aikuispiikit on sitten kait vaihtumassa. Iso tyttöhän se Missy jo onkin.. nyyh..30. pvä torstaina täyttää puoli vuotta!