Nalle on jo ehtinyt muutaman päivän olemaan lääkekuurilla. Antibioottia annetaan ruiskulla suuhun kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Ohjeena oli että jos ei tänään, maanantaina ole jo minkäänlaista muutosta havaittavissa, on seuraavana vuorossa sitten verikokeet. Eilen oli Nallen ripuli jo täysin poissa joten huokasin kyllä helpotuksesta ja on tosi hyvä tunne nyt siitä että Nalle oikeasti paranee. Ihan alunperin ajattelinkin että kunhan antibiootteja saisi niin tää menisi ohi. Näköjään olin oikeassa. Toivotaan että tilanne jatkuu positiiviseen suuntaan eikä tule mitään takapakkeja. Kuuri kestää 10pv ja lääkkeet maksoivat 0,70e. Tosin muut eläinlääkärikulut, Nallen näytteet mukaan lukien tuli maksamaan sen verran enemmän että oli mukava yllätys että Nallen lääkkeet maksoivat vain tuon hurjan 0,70e. :] Tabletteja on tosiaan vain 2kpl ja ne riittävät koko kuurin ajan, siilin annostus kun on niin pieni. Tabletteja murskataan siis ja liuotetaan veteen, joka sitten ruikkastaan siilin suuhun ruiskulla.

Lääkkeen annosta sen verran että ensiksi huijattiin Nallea madoilla ja kun se suu ammollaan odotti matoa niin ruikattiin lääkettä suuhun. Se litki sitä innoissaan ja kerjäs oikein lisää. Lääke ei todennäköisesti ole pahaa. Sen jälkeen teki komeat vaahtikset kylkeen mutta todennäköisesti lääkkeessä on jonkinlainen jälkimaku koska sen jälkeen alkoi suusta tulemaan "lääkevaahto-kuolaa" mutta saatiin se syljeskely loppumaan kun äkkiä laitoin ruokakipon nenän eteen. Seuraavana päivänä herra taisi tietää ettei siellä ruiskussa sittenkään ole mitään namia ja hieman osasi jo laittaa hanttiin. Kun ruiskua tuputtaa vaan väkisin suunpielestä sisään niin kyllä se kiltisti sitten sen suuhun ottaa ja alkaa järsimään sitä jolloin on hyvä tilaisuus ruikata lääkkeet suuhun. Sen jälkeen on äkkiä annettava jotain syötävää ettei syljeskele kaikkia pois. Hyvin on kyllä sujunut operaatio, en olisi ikinä uskonut. Matoja vaan ennen ja jälkeen niin hyvä on.
Kuvankin otin operaatiosta mutta laitan sen tänne myöhemmin kun en ole ehtinyt vielä purkamaan niitä kameralta koneelle.