Lauantaina on Turussa Tuffarit. Tuffarit on Suomen Siiliyhdistyksen järjestämä suuri tapahtuma jonne saapuu ympäri Suomea siilistejä siileineen. Kuten arvata saattaa, sitä tapahtumaa aina odotellaan innolla.

Pari viikkoa sitten oli lemmikkimessut ja nyt ilmeni että yhdellä siellä olleella siilillä on todettu sisäloisia ja epäilystä ulkoloisista on myös. Muut messuilla olleet siilit täytyy nyt hoitaa myös. Onneksi minä en ole siellä ollut mutta muiden puolesta kyllä harmittaa hirmuisesti.

Koska tällä hetkellä on vielä tartuntavaara ja asia sen verran tapetilla, olen päättänyt muiden ystävä-siilistien mielipiteden ollessa samansuuntaisia että jätän Missyn kotiin ja menen tuffareille ilman siiliä. En viitsi nyt riskeerata kun Missyllä on treffit tulossa, ettei tule vaan mitään...On todella ikävä mennä tuffareille ilman siiliä kun olin odottanut tätä tapahtumaa kovasti. Tuffareilla julkaistaan yhdistyksen jäsenlehti jossa on pari minun kirjoittamaa juttua. Pitkä juttu mm. Missyn tuonnista. Olisin ehdottomasti halunnut ottaa senkin vuoksi Missyn nähtäväksi. Kaikki ystäväsiilistitkään ei ole vielä edes Missyä nähneet joten hekin olisivat Missyn halunneet tavata. Parempi nyt tällä kertaa kuitenkin että neito jää kotiin että pääsee sitten muutaman viikon päästä pussaileen Nallea.