Ensimmäinen sylittely oli perjantaina. Se oli vaan tosi nopea ettei äippä hermostu ja kuvatkin oli just sitä sun tätä kun mulla ei ollut Jussia apuna ja kuvaaminen samaanaikaan kun pitää siilivauvaa huonossa valossa keskellä yötä ei tuota kovin hyvää kuvarepertuaaria. No possusta tiesinkin että se on poika ja mustatki näytti että oli jätkiä. Poika2 on semmonen ihme vipeltäjä..heti aukee ja alkaa nuolemaan. Poika1 oli normaalimpi ja eka varuillaan. Possu oli kuullu huhuja että se on rebel yeah ja kaikki haluaa nähdä sen kärsän joten siitä ei saanut minkäännäköisiä kuvia eikä naamaa edes vilautettu. Kaikki jätkät on superisoja köriläitä 14vrk painot: poika1 68g, poika2 66g ja possu 63g. Arvatkaa muuten kuinka terävä on 2vkonen piikkipallo??? Aaargh! Aiaiaiaiaii..Lauantaina en uskaltanut käsitellä että saa mamma vähän huokasta helpotuksesta. Mulla oli tosi raskas työviikko ja sitten lauantaille lankesi niin paljon hommia etten ehtinyt koneelle laittaan kuvia. Pahoittelen.

Sunnuntaina oli sit Jussi apuna niin sain kuvia. Tosin taas oli keskellä yötä eikä mikään studiovalaistus niin kuvat on sitä luokkaa mutta jos olisin kauheen tarkka noista niin teille ei olisi jäänyt delete-napin jälkeen yhtään otosta joten koittakaa kestää. Painot sunnuntaina eli 16vrk: poika1 75g, poika2 76g ja possu 71g. Poika2 on ihan hirmu vilkas, pistää vaan tassua tassun eteen koko ajan imeskellen käsiä ja sormia ja tehden vaahtiksia. :D Tosi hassu tyyppi. Possu rentoutui Jussin sylkyssä ja teki myös vaahtiksia mutta kun mä menin ottamaan sen Jussin kuumien kämmenien jälkeen niin mun sormeni oli sitten ilmeisesti siihen verrattuna niin kylmät että possua ei paljo napannu ja se meni palloks eikä ollut enään yhteistyökykyinen. Possu on aika varmasti albiino, sillä ei ole yhä edelleenkään mitään pigmenttiä missään. Sillä on aivan mahtava possun nokka ja korvat.

Heräsin tänään kuudelta aamulla, ainoana vapaapäivänäni enkä saanut enään unta. Pyörin tunnin sängyssä ja nousin katteleen telkkua. Sen jälkeen hipsin koneelle kun tiesin että mamma on jo pesässä. En viitsinyt aiemmin tulla koska se on yleensä ainakin seiskaan kuntosalilla. Ja kukas se sitten täällä mönkiikään...poika2 ihme vilperi mönkii vauvan töppösillään keskellä allasta ihan kaikessa rauhassa. Tyypillä on silmätki vielä kiinni! :D Mä laitoin sen pesän suulle johon se jäi tyytyväisenä kölliin, jonkun ajan kuluttua mamma tuli ja veti sen raivelista takas pesään mönkimään. Varmaan oli lähtenyt vahingossa ulos pesästä kun on tommonen ihme mönkijä.

Lisää kuvia täällä.