No niin josko nyt sais sitten tämänkin tänne..eli perjantaina tuli valvottua vaikka olisi pitänyt mennä aikaisin nukkumaan. Eipä sitä rytmiä oikein pysty niin vaan muuttamaan..nukuin sitten huonosti koko yön ja parin tunnin yöunilla pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin jälleen kerran perinteiden mukaisesti Nuunun kanssa kohti Helsinkiä. Kipan perässä köröteltiin messukeskukselle ja laitettiin ständi pystyyn sillä messut alkoivat kymmeneltä. Ensimmäinen siililuento oli 10.30, aamusta asti oli paljon porukkaa messuilla ja sitten huit hait vaihdoin koirahieroja paidan ja hyppäsin koirapuolelle Lemmikkineuvolaan näyttämään miten koiraa venytellään ja kertomaan siitä lisää. Sitten huithait ständille ja seuraava siililuento oli 15.00. Siihen mennessä ääni oli niin lähtenyt että puhuin 30min luennon 15 minuuttiin sillä ääni pettäisi hetkenä minä hyvänsä. Niin se aika sitten sujui ja päivä olikin pian pulkassa. Litkittiin Kipan kanssa hunajaa ja teetä että ääni olisi taas valmiina samaan rumbaan seuraavana päivänä. Kyllä uni maittoikin sitten illalla kun oli masu täynnä Kipan tekemää herkkuruokaa.

Lellittynä oli kiva mennä nukkumaan ja herätä sitten sunnuntaihin jolloin taas nokka oli kohti messukeskusta ja samat luennot edessä taasen. Tällä kertaa varustauduin tuplamäärällä kurkkupastilleja edelliseen päivään verrattuna ja laitoin ennen luentoja kumpaankin poskeen mynthonin. Hienosti se ääni kantoi ja luennot sujuivat hyvin sekä venyttelysessio. Ihmisiä messuilla kävi 28 849 joista jokainen oli varmasti siiliständillä ainakin kahdesti.. :D Siltä se ainakin tuntui. Esittelijät olivat aivan hullun reippaita ja jaksoivat vastailla siilin piikkien tervävyydestä aina vain kaksi päivää. Siilit olivat myöskin superkesyjä löllyköitä jotka saivat monta sydäntä nurinperin. Messut siis menivät oikein hienosti. Sitten illalla pistettiin kamat kasaan ja suunta kohti Tamperetta jossa oltiin puoli kymmenen aikaan illalla. Aika raato fiilis oli niinkun aina. Messut ovat ihania mutta raskaita. Oli niin kiva nähdä kaikkia tuttuja ja varsinkin omia kasvatteja joita oli ständillä esittelysiileinä Johnny, Babe, Phantom ja Rida. Diva oli myös mukana mulla ja sai nauttia Kipan siilihotellin antimista. Kutri ja Diva kiittää ja kumartaa hotellin ylläpitäjää Kipaa vielä kerran!!!

Nopeasti ehdin pyörähtämään lauantaina koirapuolella, sieltä ei hirveästi tarttunut mitään matkaan mukaan mutta kiva oli kierrellä. Siileille löytyi kerrankin aivan huippujutskat joista kerron sit myöhemmin kun saan ne ensin kuvattua.. :D Sunnuntaina ehdin tunniksi kiertämään elma-messuille eikä millään meinannut aika riittää sillä ne olivat niin isot että siellä olisi voinut kuluttaa monta tuntia. Miljoona euroa olisi voinut olla mukana koska sieltä löydettiin kyllä Nuunun kanssa niin paljon ihanuuksia. Siilihahmoja löytyi myös monen monesta tuotteesta! Kiitos teille ihanille esittelijöille jotka jaksoitte messuilla niin ahkerasti. Ja kiitos kaikille jotka tulitte kuuntelemaan luentoa.

 

Iso kiitos Emmalle jolta sain aivan ihanan pastellityön meidän Nallesta. Otin siitä nopsaan kuvan, täytyy etsiä siihen kehykset ja laittaa seinälle!

Täällä lisää kuvia messuista.
Laitan tähän myös hauskan videon kun Lil'John kaivelee tikkuaskista matoa..