On se niin ihanaa aikaa. Pari viikkoa sitten katselin jo metsässä kuinka muurahaiskeot olivat heränneet ja pienet muurahaiset paikkailivat kotejaan talven jäljiltä. Metsäkin oli ihan vihreä jo. Leskenlehdet kukkivat rinteillä. Meidän takapihalla on jo tulppaanin versot tunkeutuneet ylös ja sinivuokkoja kasvaa takapihan oven juurella. Aika paljon olen kyllä ulkoillutkin. Täällä on monta päivää ollut jo niin lämmin että olen ollut t-paitasillani ulkona ja eräskin aamupäivä aurinko paistoi niin lujasti takapihalle että siinä oli parikymmentä astetta ja makoilin shortseilla aurinkotuolissa.. :) Aamullakin kun olen vienyt koiraa ulos, on ollut jo reilusti yli kymmenen astetta. Kesä tulee lujalla vauhdilla! Grillisesonki ollaan myös jo avattu ja ehditty kaksi kertaa grillailemaan. NAM! Hankalaa pitää kyllä mistää dieetistä kiinni nyt. ;)

Eilen oltiin Ruutanassa, anoppilassa ja koko päivän sielläkin ulkona t-paidalla. Rölli sai juosta vapaana siellä niin paljon kun lystäsi kun siellä on isot pihat jota pitkin ravata. On se niin hyvä tapaus kun ei lähde minnekään vaan pysyy koko ajan jalkojen juuressa, ei tarvi pelätä että karkaa minnekään tai juoksee elukoiden perässä. Oli se illalla naatti kun oli saanut olla pihalla koko päivän, varmaan teki hyvää kyllä kaikin puolin sillekin. Se kun nauttii täysin rinnoin vapaana olemisesta. Jaksaisi leikkiä ja juosta kuinka paljon tahansa.

Kilpparillakin, Nupulla on niin hirveästi kevättä rinnassa että sen kanssa tulee ihan hulluksi. Se on nyt äkännyt että me käydään jo takapihalla ja se kyttää kynnyksellä koko ajan että koska pääsis ulos. Se kun on meillä yleensä kesät koko ajan takapihalla, aina kun mekin ollaan siellä. Riehuu ja kaivelee muutenkin joka paikkaa. Virkeä kun mikäkin ja tosiaan energiaa on liiaksi asti.